Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της – Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί», είπε ο 32χρονος

19:38 - 18/06/2021

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για το αποτρόπαιο έγκλημα και περιέγραψε τις τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. «Μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν τα δικαιολογεί», ανέφερε στην προανακριτική του ομολογία. Συνέχισε μιλώντας για την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: Aπολογία - σοκ του πιλότου: "Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της - Η Λυδία θα έχανε και τον πατέρα της"

Ο 33χρονος κατηγορούμενος που χθες ομολόγησε πως σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του εμφανίστηκε αμίλητος-Τι είπε στην προανακριτική απολογία του

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Πιλότος: "Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της Καρολάιν - Κανείς δεν θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί"

"Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας