Συνήγορος Αναγνωστόπουλου: Αισθάνεται λυτρωμένος, μου είπε ότι του αξίζει να τιμωρηθεί
08:52 - 19/06/2021
"Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης", λέει ο συνήγορος του 33χρονου συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δικηγόρος 32χρονου πιλότου: «Μετά την ομολογία του λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί»
Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Βασίλης Σπύρου, συνήγορος του 32χρονου πιλότου που ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας του, Καρολάιν. Ο κ. Σπύρου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε πως «θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με την χθεσινή. Του πήγα έγραφα από την δικογραφία για να...
The post Δικηγόρος 32χρονου πιλότου: «Μετά την ομολογία του λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί» appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΣυνήγορος πιλότου: Μετά την ομολογία λυτρώθηκε, μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί
«Χθες δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση»: αυτό δήλωσε ο συνήγορος του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος μετά από μέρες θεάτρου ομολόγησε τελικά τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν,…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΔικηγόρος 32χρονου πιλότου: «Μετά την ομολογία του λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί»
Last Updated on June 19, 2021 by diaforetiko newsroom Δικηγόρος 32χρονου πιλότου: «Μετά την ομολογία του λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί» Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Βασίλης Σπύρου, συνήγορος του 32χρονου πιλότου που ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας του, Καρολάιν. Ο κ. Σπύρου μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr