Γλυκά Νερά: Η ώρα της Δικαιοσύνης – Η απολογία του συζυγοκτόνου και η δικογραφία
10:22 - 19/06/2021
Μετά από δύο 24ωρα συγκλονιστικών ανατροπών και αποκαλύψεων σχετικά με την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, που προκάλεσαν σοκ στην κοινή γνώμη, σειρά παίρνει τις επόμενες ημέρες η ώρα της Δικαιοσύνης, με τον καθ΄ ομολογία συζυγοκτόνο να έχει λάβει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης. Ο 32χρονος αντιμετωπίζει […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: «Θέλω το παιδί μου να μείνει στην οικογένεια» - Η ανησυχία του συζυγοκτόνου για τη μικρή Λυδία
Τη μεγάλη του ανησυχία σχετικά με την κόρη του και τι θα απογίνει εκφράζει συνεχώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, στη γυναικεία πτέρυγα, μετά την ομολογία του ότι ο ίδιος σκότωσε την σύζυγο του, Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου. “Θέλω ... Περισσότερα
To άρθρο Γλυκά Νερά: «Θέλω το παιδί μου να μείνει στην οικογένεια» - Η ανησυχία του συζυγοκτόνου για τη μικρή Λυδία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γλυκά Νερά: Η ιατροδικαστής «καίει» τον 33χρονο συζυγοκτόνο
Την ώρα που η Καρολάιν κοιμόταν στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά φέρεται ότι ο κατηγορούμενος πιλότος τη σκότωσε, ενώ […]
The post Γλυκά Νερά: Η ιατροδικαστής «καίει» τον 33χρονο συζυγοκτόνο appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr