Γλυκά Νερά – Οι πρώτες δηλώσεις του 32χρονου πιλότου: «Ό,τι έκανα, το έκανα με γνώμονα το παιδί μου»
17:06 - 19/06/2021
Απομονωμένος με μοναδικό επισκέπτη τον δικηγόρο του πέρασε τη δεύτερη μέρα στη ΓΑΔΑ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο 32χρονος συζυγοκτόνος, συναντήθηκε με τον κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, τον μοναδικό δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, καθώς ένας συνάδελφος του που αρχικά παρουσιαζόταν ως υπερασπιστής του ανακλήθηκε και συζήτησε μαζί του, για το τι θα υποστηρίξει στην απολογία του και την υπερασπιστική του γραμμή. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά – Οι πρώτες δηλώσεις του 32χρονου πιλότου: «Ό,τι έκανα, το έκανα με γνώμονα το παιδί μου»
Απομονωμένος με μοναδικό επισκέπτη τον δικηγόρο του πέρασε τη δεύτερη μέρα στη ΓΑΔΑ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο 32χρονος συζυγοκτόνος, συναντήθηκε με τον κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, τον μοναδικό δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, καθώς ενας συνάδελφος του που αρχικα παρουσιαζόταν ως υπερασπιστης του ανακλήθηκε και συζήτησε μαζί του, για το τι θα υποστηρίξει στην απολογία του και την […]
The post Γλυκά Νερά – Οι πρώτες δηλώσεις του 32χρονου πιλότου: «Ό,τι έκανα, το έκανα με γνώμονα το παιδί μου» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΓλυκά Νερά: Σοκάρουν οι πρώτες δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: «Ό,τι έκανα, το έκανα με γνώμονα το παιδί μας τη Λυδία»
Απομονωμένος με μοναδικό επισκέπτη τον δικηγόρο του πέρασε τη δεύτερη μέρα στη ΓΑΔΑ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο 32χρονος συζυγοκτόνος, συναντήθηκε με τον κ. Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, τον μοναδικό δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, καθώς ενας συνάδελφος του που αρχικα παρουσιαζόταν ως υπερασπιστης του ανακλήθηκε και συζήτησε μαζί του, για το τι θα υποστηρίξει στην απολογία του και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓλυκά Νερά: τα πρώτα λόγια του 33χρονου συζυγοκτόνου μέσα από το κρατητήριο Με νοιάζει μόνο το παιδί…
Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουνίου 2021 20:59 Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ζητώντας συγνώμη από την οικογένεια της Καρολάιν. Γλυκά Νερά: τα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γλυκά Νερά: τα πρώτα λόγια του 33χρονου συζυγοκτόνου μέσα από το κρατητήριο Με νοιάζει μόνο το παιδί…
Διαβάστε το στο spoilersΓλυκά Νερά – Οι πρώτες δηλώσεις του πιλότου: “Ό,τι έκανα, το έκανα με γνώμονα το παιδί μου”
Απομονωμένος με μοναδικό επισκέπτη τον δικηγόρο του πέρασε τη δεύτερη μέρα στη ΓΑΔΑ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιατροδικαστής και η ψυχολόγους του ζευγαριού. Ο 32χρονος συζυγοκτόνος, συναντήθηκε…
Διαβάστε το στο politik.grΓλυκά Νερά – Οι πρώτες δηλώσεις του 32χρονου: «Ό,τι έκανα, το έκανα με γνώμονα το παιδί μου»
«Η μέριμνα μου ειναι για το παιδί μας, τη Λυδία – Να είναι καλά στις οικογένειες μου», διαμηνύει μέσω του δικηγόρου του στο protothema.gr ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος – Κατάθεση «καταπέλτης» της ιατροδικαστού για τον πιλότο: Αποκλείω να ήταν αναίσθητος για δύο ώρες Απομονωμένος με μοναδικό επισκέπτη τον δικηγόρο του πέρασε τη δεύτερη μέρα στη ΓΑΔΑ, …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr