Γλυκά Νερά: Ανησυχεί ο πιλότος για την κόρη του – “Θέλω το παιδί μου να μείνει στην οικογένεια”
18:04 - 19/06/2021
Τη μεγάλη του ανησυχία σχετικά με την –μόλις ενός έτους- κόρη του, τη Λυδία, και τι
To άρθρο Γλυκά Νερά: Ανησυχεί ο πιλότος για την κόρη του – “Θέλω το παιδί μου να μείνει στην οικογένεια” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: Ο πιλότος ζητά το παιδί να μεγαλώσει και με τις δύο οικογένειες
Το μόνο που ζητά ο 32χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, είναι να μεγάλώσει η ενός έτους Λυδία και με τις δύο οικογένειες, τόσο με τη δική του, όσο και με αυτήν της Καρολάιν, όπως είπε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Διαβάστε το στο tovimaΓλυκά Νερά: «Θέλω το παιδί μου να μείνει στην οικογένεια»
Τη μεγάλη του ανησυχία σχετικά με την –μόλις ενός έτους- κόρη του, τη Λυδία, και τι θα απογίνει εκφράζει συνεχώς […]
The post Γλυκά Νερά: «Θέλω το παιδί μου να μείνει στην οικογένεια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓλυκά Νερά: «Θέλω το παιδί μου να μείνει στην οικογένεια»
Τη μεγάλη του ανησυχία σχετικά με την –μόλις ενός έτους- κόρη του, τη Λυδία, και τι θα απογίνει εκφράζει συνεχώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, στη γυναικεία πτέρυγα, μετά την ομολογία του ότι ο ίδιος σκότωσε την σύζυγο του, Καρολάιν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈγκλημα Γλυκά Νερά: Ο πιλότος ζητά το παιδί να μεγαλώσει και με τις δύο οικογένειες
Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ξεκαθάρισε ότι η μικρή Λυδία, θέλει να ανατραφεί και από τις δύο οικογένειες.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΓλυκά Νερά – Μπάμπης: «Θέλω το παιδί μου να μείνει στην οικογένεια»
Τη μεγάλη του ανησυχία σχετικά με την –μόλις ενός έτους- κόρη του, τη Λυδία, και τι θα απογίνει εκφράζει συνεχώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, στη γυναικεία πτέρυγα, μετά την ομολογία του ότι ο ίδιος σκότωσε την σύζυγο του, Κάρολαϊν, μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα […]
Διαβάστε το στο dete.grΣυζυγοκτόνος Γλυκά Νερά: «Θέλω το παιδί μου να μείνει στην οικογένεια»
Last Updated on June 20, 2021 by diaforetiko newsroom Συζυγοκτόνος Γλυκά Νερά: «Θέλω το παιδί μου να μείνει στην οικογένεια» Τη μεγάλη του ανησυχία σχετικά με την –μόλις ενός έτους- κόρη του, τη Λυδία, και τι θα απογίνει εκφράζει συνεχώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος κρατείται στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, στη γυναικεία πτέρυγα, μετά […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΓλυκά Νερά: Συνήγορος πιλότου- «Θα επιδιώξουμε το παιδί να μείνει με τους γονείς του Μπάμπη»
Last Updated on June 20, 2021 by diaforetiko newsroom Γλυκά Νερά: Συνήγορος πιλότου- «Θα επιδιώξουμε το παιδί να μείνει με τους γονείς του Μπάμπη» Ο ένας εκ των δύο συνηγόρων του πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, καθ’ ομολογία δολοφόνου της Καρολάιν, ο Βασίλειος Σπύρου, μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για το μέλλον του μόλις ενός έτους παιδιού του πρώην ζευγαριού. Ο κ. […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΓλυκά Νερά: «Θέλω το παιδί μου να μείνει στην οικογένεια»
Τη μεγάλη του ανησυχία σχετικά με την –μόλις ενός έτους- κόρη του, τη Λυδία, και τι θα απογίνει εκφράζει συνεχώς...
The post Γλυκά Νερά: «Θέλω το παιδί μου να μείνει στην οικογένεια» appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr