Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τι ισχυρίζεται τώρα ο 33χρονος - «Ξύπνησα την Καρολάιν και την σκότωσα»

20:36 - 19/06/2021

Ο 33χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος που δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη ΓΑΔΑ την Πέμπτη, μίλησε δύο φορές στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών. Ο συζυγοκτόνος μίλησε για δεύτερη φορά στους αστυνομικούς στις 3 περίπου τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου όπου και τους είπε ότι ξύπνησε την Καρολάιν και την σκότωσε.  Ερώτηση: Μπορείς να μας περιγράψεις ακόμη μια φορά τη στιγμή που αγκάλιασες τη σύζυγό σου και μετά από 5 λεπτά κατάλαβες ότι δεν κουνιόταν; Απάντηση: «Η Καρολάιν κοιμόταν μπρούμυτα και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Ξάπλωσα δίπλα της προσπαθώντας να της πω ότι αυτό που έκανε στη

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει», δηλώνει τώρα ο 32χρονος πιλότος - «Πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν»

«Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Καρολαιν, της μικρής και τη δική μου», υποστήριξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Διαβάστε το στο

Γλυκά Νερά: Δικηγόρος του 33χρονου - Η δολοφονία της Καρολάιν δεν ήταν προσχεδιασμένη

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ο 33χρονος πιλότος που σκότωσε τη σύζυγό του, Καρολάιν σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος του, δεν είχε προσχεδιασμένη την δολοφονία της γυναίκας του.  

Διαβάστε το στο astrology.gr

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Εχω μετανιώσει», λέει τώρα ο δολοφόνος της Καρολάιν -«Πάντα θα την αγαπάω»

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα, παρά το θέατρο που έπαιζε επί 37 ημέρες, ο δράστης του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με θύμα την 20χρονη Καρολάιν. Μιλώντας αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 μέσα από τα κρατητήρια, ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε πως έχει μετανιώσει για το έγκλημα που διέπραξε και ότι αν γύριζε τον χρόνο πίσω, όλα θα ήταν διαφορετικά. …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έχω μετανιώσει», δηλώνει τώρα ο 32χρονος πιλότος – «Πάντα θα αγαπώ την Καρολάιν»

Μετανιωμένος για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, εμφανίζεται τώρα ο σύζυγός της 32χρονος πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ ο καθ΄ομολογίαν δράστης δήλωσε πως «μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να τα αλλάξω όλα. Μακάρι να μην κατάστρεφα τις ζωές μας, της Καρολαιν, της μικρής και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις