Μπαλάσκας: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου - Ζητώ συγγνώμη
10:10 - 20/06/2021
«Συγνώμη» ζήτησε ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας για τη δήλωσή του σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τις ελάχιστες ποινές του δράστη που....
Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σ. Μπαλάσκας: Ζητώ δημόσια συγγνώμη- Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για τον πιλότο
Με απολογητική διάθεση εμφανίστηκε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, σχετικά με τη δήλωσή του που έχει προκαλέσει σάλο, στην οποία χαρακτήριζε «βλάκα» τον πιλότο συζυγοκτόνο της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, επειδή δεν επέλεξε να λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο, να καλέσει δηλαδή την αστυνομία μετά την πράξη του, πράξη η οποία θα είχε ως ενδεχόμενο αποτέλεσμα να καθόταν, όπως είπε, στη φυλακή λιγότερο από πέντε χρόνια, γιατί το έγκλημα θα θεωρείτο εν βρασμώ ψυχής.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΜετανιωμένος δηλώνει τώρα ο Μπαλάσκας: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου- Ζητώ συγγνώμη
Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη δήλωση αυτή εξετάζει η ΕΛΑΣ και έχει διαταχθεί έρευνα για το αν σε αυτά που είπε υπάρχει κάποια ποινική του ευθύνη. Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ζήτησε συγγνώμη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σαφώς και ζητώ δημόσια συγγνώμη, καθώς δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται.» Ο ίδιος εξήγησε στην συνέχεια ότι με τη δήλωσή του εννοούσε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜπαλάσκας: Ζητάω δημόσια συγγνώμη – Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου
Ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στον ΣΚΑΪ για τον σάλο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του για την δολοφονία
To άρθρο Μπαλάσκας: Ζητάω δημόσια συγγνώμη – Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜπαλάσκας: «Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου, ζητώ συγγνώμη» - Διατάχθηκε ΕΔΕ και εισαγγελική έρευνα
«Σαφώς και ζητώ δημόσια συγγνώμη, καθώς δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται» είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στον Σκάι, για τις δηλώσεις του όσον τον δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά: «Είναι βλάκας διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή ...
Διαβάστε το στο real.grΜπαλάσκας: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου – Ζητώ συγγνώμη
Τη δήλωση αυτή εξετάζει η ΕΛΑΣ και έχει διαταχθεί έρευνα για το αν σε αυτά που είπε υπάρχει κάποια ποινική του ευθύνη.
Διαβάστε το στο mononews.grΜπαλάσκας: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου – Ζητώ συγγνώμη
Lamianow.gr
Μπαλάσκας: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου – Ζητώ συγγνώμη
«Συγνώμη» ζήτησε ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας για τη δήλωσή του σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τις ελάχιστες ποινές του δράστη που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση αυτή εξετάζεται από την ΕΛΑΣ και έχει διαταχθεί έρευνα για το εάν σε αυτά που είπε υπάρχει ποινική ευθύνη. Ο κ. Μπαλάσκας, μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη μιλώντας […]
Μπαλάσκας: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου – Ζητώ συγγνώμη
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΜπαλάσκας: Ζητάω δημόσια συγγνώμη – Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου
Δημοσιεύθηκε: 20 Ιουνίου 2021 17:00 Ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στον ΣΚΑΪ για τον σάλο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του για την δολοφονία στα Γλυκά...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μπαλάσκας: Ζητάω δημόσια συγγνώμη – Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου
Διαβάστε το στο spoilersΜπαλάσκας: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου - Ζητώ συγνώμη
«Συγνώμη» ζήτησε ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας για τη δήλωσή του σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τις ελάχιστες ποινές του δράστη που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.Με απολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο Σταύρος Μπαλάσκας, σχετικά με τη δήλωσή του που έχει προκαλέσει σάλο, στην οποία χαρακτήριζε «βλάκα» τον 33χρονο συζυγοκτόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, επειδή δεν επέλεξε να λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο, να καλέσει δηλαδή την αστυνομία μετά την πράξη του, πράξη η οποία θα είχε ως ενδεχόμενο αποτέλεσμα να καθόταν, όπως είπε, στη φυλακή λιγότερο από πέντε χρόνια, γιατί το έγκλημα θα θεωρείτο εν βρασμώ ψυχής. Ο κ. Μπαλάσκας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ζήτησε δημόσια συγγνώμη, συμπληρώνοντας
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΜπαλάσκας: Δηλώσεις συγγνώμης
Συγγνώμη ζήτησε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τις «οδηγίες» προς τους γυναικοκτόνους πως να πέφτουν στα μαλακά σε ότι αφορά τις ποινές, κάνοντας ουσιαστικά ένα βήμα πίσω από τους υψηλούς τόνους που επέλεξε χτες να απαντήσει στο σάλο που έχουν προκαλέσει οι αρχικές του δηλώσεις.
Διαβάστε το στο pagenews.grΜπαλάσκας: Ζητώ δημόσια συγγνώμη- Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου για τον πιλότο
Ο κ. Μπαλάσκας, ζήτησε δημόσια συγγνώμη...
Διαβάστε το στο ekriti.grΜπαλάσκας: Παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά μου, ζητώ συγγνώμη
Ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας ζήτησε συγγνώμη για την δήλωση που έκανε για την υπόθεση των Γλυκών Νερών που έχει συγκλονίσει...
The post Μπαλάσκας: Παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά μου, ζητώ συγγνώμη appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.grΜπαλάσκας: Ζητάω δημόσια συγγνώμη – Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου
Ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στον ΣΚΑΪ για τον σάλο που δημιούργησαν οι δηλώσεις του για την δολοφονία στα Γλυκά Νερά. Οι δηλώσεις Μπαλάσκα προκάλεσαν μεγάλες αντιδράσεις και από την ΕΛΑΣ έχει διαταχθεί έρευνα για το αν σε αυτά που είπε υπάρχει κάποια ποινική του ευθύνη. Ο κ. Μπαλάσκας, μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη. «Σαφώς και ζητώ δημόσια συγγνώμη, καθώς […]
The post Μπαλάσκας: Ζητάω δημόσια συγγνώμη – Παρερμηνεύθηκαν οι δηλώσεις μου appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr