Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και λιώνει – «Είμαστε έξι μήνες μαζί»

21:10 - 20/06/2021

Στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά το Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και το […] The post Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και λιώνει – «Είμαστε έξι μήνες μαζί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μαρία Σάκκαρη απαντά ανοικτά για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – «Είμαστε έξι μήνες μαζί»

«Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση με τον Κωνσταντίνο, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα», λέει η Μαρία Σάκκαρη. Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και το Tik Talk, στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά το Roland Garros. Η Ελληνίδα τενίστρια, μάλιστα, κλήθηκε να απαντήσει και ... Περισσότερα To άρθρο Η Μαρία Σάκκαρη απαντά ανοικτά για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – «Είμαστε έξι μήνες μαζί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: Είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, είμαστε 6 μήνες μαζί

Στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά το Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και το Tik Talk. Η Ελληνίδα τενίστρια, μάλιστα, κλήθηκε να απαντήσει και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τον οποίο, όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες. «Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Μαρία Σάκκαρη απαντά ανοικτά για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη – «Είμαστε έξι μήνες μαζί»

«Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση με τον Κωνσταντίνο, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος. Ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα», λέει η Μαρία Σάκκαρη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαστε 6 μήνες μαζί, ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα»

Η Μαρία Σάκκαρη στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την πρόσφατη επιτυχία της στο Roland Garros, μίλησε για όλους και για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή του Tik Talk. Η Ελληνίδα τενίστρια, κλήθηκε να απαντήσει και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τον οποίο, όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι... The post Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαστε 6 μήνες μαζί, ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαστε έξι μήνες μαζί, ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα» (vid)

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εξαιρετικό παιδί. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί πέρναγα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερό μου χρόνο μαζί του απ’ ότι θα τον πέρναγα μόνη μου. Με ηρεμούσε, μου μιλούσε, ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός και ήταν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαστε 6 μήνες μαζί, ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα»

Η Μαρία Σάκκαρη στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την πρόσφατη επιτυχία της στο Roland Garros, μίλησε για όλους και για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή του Tik Talk. Η Ελληνίδα τενίστρια, κλήθηκε να απαντήσει και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τον οποίο, όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες. […] The post Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαστε 6 μήνες μαζί, ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είμαστε 6 μήνες μαζί, ήρθε στη ζωή μου εκεί που δεν το περίμενα» (Video)

Η Μαρία Σάκκαρη στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά την πρόσφατη επιτυχία της στο Roland Garros, μίλησε για όλους και για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή του Tik Talk.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη η Μαρία Σάκκαρη: Είμαστε έξι μήνες μαζί

«Μπορώ να μιλάω για τον Κωνσταντίνο ώρες ατελείωτες» Την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά το Roland Garros παραχώρησε η Μαρία Σάκκαρη στον Αντώνη Σρόιτερ και το... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη η Μαρία Σάκκαρη: Είμαστε έξι μήνες μαζί

Διαβάστε το στο spoilers

Αποκαλυπτική η Μαρία Σάκκαρη: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι πολύ υποστηρικτικός

Μαρία Σάκκαρη: Στον Αντώνη Σρόιτερ ήταν καλεσμένη η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, μετά την επιτυχία της στο Roland Garros. Παραχώρησε συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε στις προπονήσεις και τις... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αποκαλυπτική η Μαρία Σάκκαρη: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι πολύ υποστηρικτικός

Διαβάστε το στο spoilers

Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, είμαστε 6 μήνες μαζί»

Στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά το Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και το Tik Talk. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

ΒΙΝΤΕΟ - Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και λιώνει – «Είμαστε έξι μήνες μαζί»

ΒΙΝΤΕΟ - Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και λιώνει – «Είμαστε έξι μήνες μαζί» 20/06/2021 Στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά το Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για όλα στον Αντώνη Σρόιτερ και το Tik Talk. Η Ελληνίδα τενίστρια, μάλιστα, κλήθηκε να απαντήσει και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη με τον οποίο, όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες. «Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εξαιρετικό παιδί. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι  που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί πέρναγα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερό μου χρόνο μαζί του απ’ ότι θα τον πέρναγα μ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο