Μητσοτάκης προς εκπροσώπους της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου: “Σταθερά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης, τα ζητήματα του οικουμενικού ελληνισμού” (pics)
18:10 - 21/06/2021
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την επίσημη επίσκεψη του στο Κάιρο με συνάντηση με εκπροσώπους της ιστορικής Ελληνικής Κοινότητας, στην πρεσβευτική κατοικία της χώρας μας. «Έχω πάλι την ευκαιρία να συναντηθώ…
Διαβάστε Περισσότερα στο politik.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μητσοτάκης στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου: Στις προτεραιότητες της κυβέρνησης τα ζητήματα του οικουμενικού ελληνισμού
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε την επίσκεψη του στο Κάιρο με συνάντηση με εκπροσώπους της ιστορικής Ελληνικής Κοινότητας στην πρεσβευτική κατοικία της Ελλάδας. «Έχω πάλι την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί σας. Μεσολάβησε ένα εξαιρετικά πυκνό χρονικό διάστημα, αυτό της πανδημίας που μας ταλαιπώρησε όλους πάρα πολύ, αλλά πιστεύω ότι αφήνουμε...
The post Μητσοτάκης στην Ελληνική Κοινότητα Καΐρου: Στις προτεραιότητες της κυβέρνησης τα ζητήματα του οικουμενικού ελληνισμού appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr. Μητσοτάκης: Σταθερά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης τα ζητήματα της ομογένειας
Τα ζητήματα του οικουμενικού ελληνισμού βρίσκονται σταθερά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης, επισήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της ιστορικής ελληνικής κοινότητας στην πρεσβευτική κατοικία της Ελλάδας στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στο Κάιρο. «Έχω πάλι την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί σας. Μεσολάβησε ένα εξαιρετικά πυκνό χρονικό διάστημα, […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr