Έλλη Κοκκίνου: “Μπούχτισα κάποια στιγμή – Πνιγόμουν, δεν μου άρεσε αυτό που έκανα”

08:21 - 12/12/2019

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η κούκλα τραγουδίστρια […] The post Έλλη Κοκκίνου: “Μπούχτισα κάποια στιγμή – Πνιγόμουν, δεν μου άρεσε αυτό που έκανα” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλλη Κοκκίνου: Μιλάει για την πιο δύσκολη συνεργασία της – “Πνιγόμουν, δεν μου άρεσε αυτό που έκανα”

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. The post Έλλη Κοκκίνου: Μιλάει για την πιο δύσκολη συνεργασία της – “Πνιγόμουν, δεν μου άρεσε αυτό που έκανα” appeared first on TLIFE.

Διαβάστε το στο tlife.gr

Έλλη Κοκκίνου: “Μπούχτισα κάποια στιγμή – Πνιγόμουν, δεν μου άρεσε αυτό που έκανα”

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η κούκλα τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στους λόγους που την οδήγησαν κάποια στιγμή να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της. “Έχω κάποια στιγμή στο μυαλό μου πως χάνω την Έλλη Κοκκίνου από την επικαιρότητα και από […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έλλη Κοκκίνου: "Μπούχτισα κάποια στιγμή" (video)

"Εξαφανίστηκα από την Αθήνα και από την Θεσσαλονίκη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο