Αιμίλιος Χειλάκης: Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε πουρμπουάρ

09:50 - 22/06/2021

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εποχή […] The post Αιμίλιος Χειλάκης: Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε πουρμπουάρ appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιμίλιος Χειλάκης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πολύ «large», άφηνε σε πουρμπουάρ ολόκληρο το μηνιάτικό μου

Ο ηθοποιός μίλησε για τις φορές που σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν εργαζόταν ως σερβιτόρος στο King George

Διαβάστε το στο

Αιμίλιος Χειλάκης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε πουρμπουάρ (Βίντεο)

Η αποκάλυψη που έκανε ο Αιμίλιος Χειλάκης όταν δούλευε ως σερβιτόρος, για τον Ανδρέα Παπανδρέου.

Διαβάστε το στο

Αιμίλιος Χειλάκης: Όταν σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου και εκείνος του άφηνε ένα μηνιάτικο πουρμπουάρ

Πολύ large ο Ανδρέας Παπανδρέου...

Διαβάστε το στο

Αιμίλιος Χειλάκης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε μηνιάτικο για πουρμπουάρ όταν τον σέρβιρα

Ο Αιμίλιος Χελάκης μίλησε για την εποχή που δούλευε σερβιτόρος αποκαλύπτοντας την εμπειρία του σερβίροντας τον Ανδρέα Παπανδρέου και άλλα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αιμίλιος Χειλάκης: Όταν ήμουν σερβιτόρος ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε πουρμπουάρ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος αυτό το διάστημα σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στον «Οθέλλο» μαζί με τον Γιάννη Μπέζο και τη Μυρτώ Αλικάκη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Αιμίλιος Χειλάκης: O Ανδρέας Παπανδρέου μου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε… πουρμπουάρ (vid)

«Τον καιρό που εγώ σύχναζα στα Εξάρχεια, ήμουν και βοηθός σερβιτόρου στο King George και σέρβιρα, ως βοηθός, όλο το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Δεν θυμάμαι τι έτρωγε ο Ανδρέας, αλλά θυμάμαι ότι ενώ δεν πληρωνόταν ποτέ το τραπέζι γιατί ήταν από τη Βουλή, άφηνε το μηνιάτικο μου σε πουρμπουάρ. Ήταν πολύ… large».

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Όταν ήμουν σερβιτόρος, ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε το μηνιάτικο μου σε πουρμπουάρ, ήταν πολύ large» (VIDEO)

Ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης προχώρησε σε αποκάλυψη για τον πρώην πρωθυπουργό

Διαβάστε το στο aek365.com

Όταν ο Αιμίλιος Χειλάκης σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Aφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ, ήταν πολύ large» (Video)

«Τον καιρό που εγώ σύχναζα στα Εξάρχεια, ήμουν και βοηθός σερβιτόρου στο King George και σέρβιρα ως βοηθός όλο το υπουργικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ»

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αιμίλιος Χειλάκης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου μου άφηνε πουρμπουάρ ολόκληρο μηνιάτικο

Για την εποχή που δούλευε ως σερβιτόρος και το πουρμπουάρ που του άφηνε ο Ανδρέας Παπανδρέου μίλησε ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αιμίλιος Χειλάκης: Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε πουρμπουάρ

«Δεν πληρωνόταν ποτέ το τραπέζι γιατί ήταν από τη Βουλή»

Διαβάστε το στο news.gr

Αιμίλιος Χειλάκης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πολύ «large», άφηνε σε πουρμπουάρ ολόκληρο το μηνιάτικό μου

Lamianow.gr Αιμίλιος Χειλάκης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πολύ «large», άφηνε σε πουρμπουάρ ολόκληρο το μηνιάτικό μου Ο ηθοποιός μίλησε για τις φορές που σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν εργαζόταν ως σερβιτόρος στο King George Ο Αιμίλιος Χειλάκης, καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», θυμήθηκε τις παλιές εποχές, όταν δούλευε ως σερβιτόρος και προχώρησε σε μία «αποκάλυψη». Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, κάποτε εργαζόταν ως βοηθός σερβιτόρου στο γνωστό ξενοδοχείο King George. Την […] Αιμίλιος Χειλάκης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πολύ «large», άφηνε σε πουρμπουάρ ολόκληρο το μηνιάτικό μου Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

O Αιμίλιος Χειλάκης αποκαλύπτει: Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε το μηνιάτικό μου σε πουρμπουάρ

Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος, με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, και μίλησε μεταξύ άλλων, για την εποχή που εργαζόταν ως σερβιτόρος στα Εξάρχεια. Μάλιστα, ο ηθοποιός που την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες, ως Ακύλας Μεγαρίτης, αποκάλυψε πως ο Ανδρέας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Αιμίλιος Χειλάκης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε μπουρμπουάρ

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός κι ο άλλος» με τον Τάκη Γιαννούτσο και Θοδωρή Βαμβακάρη ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο ηθοποιός μίλησε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αιμίλιος Χειλάκης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε μπουρμπουάρ

Διαβάστε το στο spoilers

Χειλάκης: Όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε ολόκληρο μηνιάτικο σε πουρμπουάρ

Η άγνωστη ιστορία που μοιράστηκε μαζί μας ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Αιμίλιος Χειλάκης: Όταν σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου και εκείνος του άφηνε ένα μηνιάτικο πουρμπουάρ

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τα χρόνια προτού εργαστεί ως ηθοποιός. Ο Αιμίλιος Χειλάκης θα βρεθεί το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός κι ο Άλλος» και ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξής του είδε το φως της δημοσιότητας. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος επιστρέφει στη μικρή οθόνη από την επόμενη […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Αιμίλιος Χειλάκης: "Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν πολύ… large"

"Άφηνε το μηνιάτικο μου σε πουρμπουάρ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αιμίλιος Χειλάκης: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε σε πουρμπουάρ ολόκληρο το μηνιάτικό μου»

Last Updated on June 22, 2021 by diaforetiko newsroom Αιμίλιος Χειλάκης: «Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφηνε σε πουρμπουάρ ολόκληρο το μηνιάτικό μου» Ο ηθοποιός μίλησε για τις φορές που σέρβιρε τον Ανδρέα Παπανδρέου, όταν εργαζόταν ως σερβιτόρος στο King George Ο Αιμίλιος Χειλάκης, καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», θυμήθηκε τις παλιές εποχές, όταν δούλευε ως […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο