Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν
10:56 - 22/06/2021
Στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον 32χρονο συζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. "Καταθέσαμε δήλωση πολιτικής αγωγής εκπροσωπώντας την οικογένεια της Καρολάιν. Για ευνόητους λόγους η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι και η δήλωση […]
The post Τι είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευελπίδων: Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν για την επιμέλεια του παιδιού
Την επιμέλεια της 11 μηνών Λυδίας φαίνεται ότι θα διεκδικήσει η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς.
Προσερχόμενος στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο συνήγορος...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤην επιμέλεια της μικρής Λύδιας ζητά η οικογένεια της Καρολάιν
«Μου πήραν το παιδί μου, να μου πάρουν και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή», δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν σύμφωνα με το δικηγόρο της.
Διαβάστε το στο euro2day.grΟύτε βρασμός ψυχής υπήρχε, ούτε ερωτικό πάθος, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν
Ο δικηγόρος Θανάσης Χαρμάνης μίλησε για τις εξελίξεις στο έγκλημα των Γλυκών Νερών με θύμα την 20χρονη Καρολάιν Κράουτς, μετά και την προφυλάκιση του 32χρονου πιλότου μετά την απολογία του. «Είναι αλήθεια ότι το παιδί δεν επιστρέφει πίσω» σημείωσε ο κ. Χαρμάνης αναφερόμενος στο χαμό της άτυχης 20χρονης και το...
Διαβάστε το στο crashonline.grΟ πνευματικός στην οικογένεια του Γέροντος Παϊσίου
– Γέροντα, ποια βιβλία μπορούν να βοηθήσουν τους συζύγους;- Εκείνο που βοηθάει το ανδρόγυνο είναι να μη δικαιολογή ο καθένας τον εαυτό του.
Το άρθρο Ο πνευματικός στην οικογένεια του Γέροντος Παϊσίου εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΒόμβα από τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν: Υπάρχει προμελέτη και ψάχνουμε το κίνητρο
Ο Αθανάσιος Χαρμάνης έκανε λόγο για «μεγάλη υποκριτική δεινότητα» του 33χρονου πιλότου, ενώ υπογράμμισε πως «δημιούργησε πολλές πληγές ιδιαίτερα στη μητέρα αυτή». Ερωτηθείς για τη...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Βόμβα από τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν: Υπάρχει προμελέτη και ψάχνουμε το κίνητρο
Διαβάστε το στο spoilers«Θα ζητηθεί αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού» δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν
Το οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης Καρολάιν είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια ζωής του παιδιού της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, ο οποίος δήλωσε ότι θα ζητηθεί η αποκλειστική επιμέλειά του.
Διαβάστε το στο fosonline.gr