Γλυκά Νερά – Ολοκληρώθηκε η απολογία του συζυγοκτόνου – Τι ακολουθεί στο εξής
16:48 - 22/06/2021
Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης, 22.06.2021, η απολογία του 32χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.
Το άρθρο Γλυκά Νερά – Ολοκληρώθηκε η απολογία του συζυγοκτόνου – Τι ακολουθεί στο εξής εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: Σε ειδική πτέρυγα του Κορυδαλλού ο συζυγοκτόνος – Με ποιους είναι στο ίδιο κελί
Ο 33χρονος πιλότος κρατείται σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μαζί με άλλους κρατουμένους οι οποίοι έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη καθώς είχαν εκφραστεί φόβοι για την σωματική ακεραιότητά του σε περίπτωση που βρισκόταν σε άλλες πιο «σκληρές» πτέρυγες.
Διαβάστε το στο Γλυκά Νερά: Τα σκοτεινά σημεία στην απολογία του συζυγοκτόνου – Γιατί ζήτησε πραγματογνωμοσύνη για την κάμερα
Ο ίδιος προσπάθησε να δείξει μετανιωμένος για την πράξη του καθώς μια από τις πρώτες δηλώσεις του ήταν να ζητήσει «μια μεγάλη συγγνώμη», ενώ επί 37 ημέρες μιλούσε για τη ληστεία και το οικογενειακό δράμα που βίωνε.
Διαβάστε το στο Γλυκά Νερά: Τα σκοτεινά σημεία στην απολογία του συζυγοκτόνου – Γιατί ζήτησε πραγματογνωμοσύνη για την κάμερα
Ο ίδιος προσπάθησε να δείξει μετανιωμένος για την πράξη του καθώς μια από τις πρώτες δηλώσεις του ήταν να ζητήσει «μια μεγάλη συγγνώμη», ενώ επί 37 ημέρες μιλούσε για τη ληστεία και το οικογενειακό δράμα που βίωνε.
Διαβάστε το στο tovimaΓλυκά Νερά: Προκλητικός ο 32χρονος συζυγοκτόνος – Ρίχνει ευθύνες στην Καρολάιν
Έφτασε μάλιστα στο σημείο ο 32χρονος συζυγοκτόνος να ισχυριστεί πως δεν θα έπρεπε να προφυλακιστεί. Επιπλέον, ανέφερε ότι δεν έχει κάνει προπαρασκευαστικές πράξεις φυγής και ότι παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αρχές. Αναλυτικά όσα αναφέρει στο απολογητικό υπόμνημά του ο 32χρονος: «Έχω μετανιώσει πραγματικά για την πράξη μου αυτή. Κατέστρεψα τη ζωή μου και την οικογένειά μου. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓλυκά Νερά: Στην 6η πτέρυγα του Κορυδαλλού ο συζυγοκτόνος – Τι δήλωσε ο συνήγορός του (Video)
Προφυλακιστέος, όπως είναι ήδη γνωστό, κρίθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά.
Διαβάστε το στο topontiki.gr