Γλυκά Νερά: Μητέρα Καρολάιν: Έχασα το παιδί μου, μην χάσω και το εγγόνι μου
19:08 - 22/06/2021
«Όταν μιλάμε για βρασμώ ψυχικής ορμής μιλάμε για αιφνίδια διέγερση συναισθήματος. Ένας άνθρωπος που κοιμάται πως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο; Είδατε εσείς έναν άνθρωπο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γλυκά Νερά: Μητέρα Καρολάιν: Έχασα το παιδί μου, μην χάσω και το εγγόνι μου
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά – Σπαραγμός από τη μητέρα της Καρολάιν για την μικρή Λυδία: Μου πήρε το παιδί δεν θα μου πάρει και το εγγόνι
Η οικογένεια του θύματος ζητά την πλήρη επιμέλεια του παιδιού
Διαβάστε το στο Μητέρα της Καρολάιν: «Έχασα το παιδί μου αν χάσω και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή»
Η μητέρα της Καρολάιν θα ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού. Έχει έρθει ήδη σε επαφή με την εισαγγελία ανηλίκων.
Διαβάστε το στο tanea.grΜητέρα Καρολάιν: «Έχασα το παιδί μου αν χάσω και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή»
Ο εισαγγελέας ανηλίκων θα αποφασίσει προσωρινά με ποια οικογένεια θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία, ενώ η οικογένεια της Καρολάιν θα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν: Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή
Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας, Αθανάσιο Χαρμάνη η μητέρα της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Εάν χάσω και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή».
Διαβάστε το στο thebest.grΓλυκά Νερά – Μητέρα της Κάρολαϊν για την μικρή Λυδία: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι»
Το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη και πλέον όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στο τι […]
The post Γλυκά Νερά – Μητέρα της Κάρολαϊν για την μικρή Λυδία: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜητέρα Καρολάιν:«Μου πήρε το παιδί,δεν θα μου πάρει το εγγόνι»
Την πλήρη επιμέλεια του παιδιού της αδικοχαμένης Καρολάιν Κράουτς αναμένεται να διεκδικήσει η οικογένειά της. Αυτό ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας. Σύμφωνα με τον Θανάση Χαρμάνη το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν στην Αλόννησο είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος μετέφερε και μια δήλωση της μητέρας […]
The post Μητέρα Καρολάιν:«Μου πήρε το παιδί,δεν θα μου πάρει το εγγόνι» first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΣυγκλονίζει η μάνα της Καρολάιν: Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή
Η οικογένεια της Καρολάιν θα διεκδικήσει την αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδίας, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της […]
The post Συγκλονίζει η μάνα της Καρολάιν: Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΣυγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν: Έχασα την κόρη μου, αν χάσω και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή
Τι εκμυστηρεύτηκε η μάνα της δολοφονημένης 20χρονης - «Υπάρχει προμελέτη και ψάχνουμε το κίνητρο», τόνισε ο δικηγόρος της χαροκαμένης οικογένειας
Διαβάστε το στο news.grΓλυκά Νερά – Μητέρα της Κάρολαϊν για την μικρή Λυδία: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι»
Lamianow.gr
Γλυκά Νερά – Μητέρα της Κάρολαϊν για την μικρή Λυδία: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι»
Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (22/6) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο 32χρονος πιλότος που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και επί 37 μέρες έπαιζε θέατρο, έχοντας σκηνοθετήσει μια «ληστεία» για να καλύψει τη δολοφονία της γυναίκας του. Τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του δεν […]
Γλυκά Νερά – Μητέρα της Κάρολαϊν για την μικρή Λυδία: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι»
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.grΓλυκά Νερά – Μητέρα της Κάρολαϊν για την μικρή Λυδία: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι»
Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (22/6) ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο 32χρονος πιλότος που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του Κάρολαϊν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και επί 37 μέρες έπαιζε θέατρο, έχοντας σκηνοθετήσει μια «ληστεία» για να καλύψει τη δολοφονία της γυναίκας του. Τα όσα ισχυρίστηκε στην απολογία του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα […]
The post Γλυκά Νερά – Μητέρα της Κάρολαϊν για την μικρή Λυδία: «Μου πήρε το παιδί, δεν θα μου πάρει και το εγγόνι» appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Διαβάστε το στο lamiafm1.grΜητέρα της Καρολάιν: «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή»
«Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα», δηλώνει χαρακτηριστικά...
The post Μητέρα της Καρολάιν: «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή» appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr