Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: «Αν χάσω και το εγγόνι μου θα είναι η χαριστική βολή» εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της

20:32 - 22/06/2021

Στο κλίμα συνεννόησης ανάμεσα στις δύο οικογένειας σχετικά με το μέλλον της μικρής Λυδίας, μετά τη δολοφονία της μητέρας της στα Γλυκά Νερά από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, αναφέρθηκε ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Καρολάιν. «Η δίκη είναι σε άλλο κλίμα, το θέμα παιδί είναι σε τελείως διαφορετικό κλίμα. Δεν υπάρχει ίχνος διάθεσης για αντιδικία […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή» – Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν

Την πλήρη επιμέλεια του παιδιού της Καρολάιν θα διεκδικήσει η οικογένειά της, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά. Όπως είπε ο Θανάσης Χαρμάνης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού. Ο δικηγόρος μετέφερε μάλιστα και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας