Γλυκά Νερά: Τι αναφέρει στο απολογητικό του υπόμνημα ο 33χρονος
23:10 - 22/06/2021
Στο υπόμνημα ο 33χρονος συζυγοκτόνος αναφέρει τα εξής: «Έχω μετανιώσει πραγματικά για την πράξη μου αυτή. Κατέστρεψα τη ζωή μου και την οικογένειά μου. Έχω πλήρη γνώση πως η συγγνώμη είναι μια πολύ μικρή λέξη και σε καμία περίπτωση δεν αρκεί για να απαλύνει το πόνο που προκάλεσα. Η γνωριμία μου με την Caroline άρχισε το καλοκαίρι […]
Διαβάστε Περισσότερα στο larisanew.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: Σοκάρει η αποκάλυψη του Πάνου Σόμπολου για τον 32χρονο συζυγοκτόνο
Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, με ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση του ζευγαριού να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως οι αστυνομικοί ρεπόρτερς τονίζουν, η υπόθεση αυτή θα μας απασχολεί για πολύ καιρό ακόμα, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου οι Αρχές να καταλήξουν στο πραγματικό κίνητρο του δολοφόνου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓλυκά Νερά: Οι ερωτήσεις που δέχθηκε κατά την απολογία του ο 33χρονος
Γλυκά Νερά: Οι ερωτήσεις που δέχθηκε κατά την απολογία του ο 33χρονος
Wed, 23/06/2021 - 18:22
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΓλυκά Νερά: Ποια είναι τα κενά και αντιφάσεις στην απολογία του 32χρονου πιλότου
Τρύπες και κενά, διαπιστώνονται στην εκδοχή του 32χρονου πιλότου, σχετικά με τον τρόπο που σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του. Όπως επισημαίνεται, δεν κατάφερε να δώσει απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα, το πώς αντιλήφθηκε ότι το 20χρονο κορίτσι είναι νεκρό. Ο κατηγορούμενος, αν και ρωτήθηκε επανειλημμένα, αν και τι έπραξε όταν είδε να μειώνονται οι αντιστάσεις της Καρολάιν, εκείνος φέρεται να μην έκανε τίποτα. Όταν ερωτήθηκε σχετικά […]
The post Γλυκά Νερά: Ποια είναι τα κενά και αντιφάσεις στην απολογία του 32χρονου πιλότου appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΓλυκά Νερά: Όσα αναφέρει ο δράστης στο απολογητικό του υπόμνημα – Η πρώτη απαίτησή του στη φυλακή
Γλυκά Νερά: «Βρείτε μου να κάνω μια δουλειά για να περνάει η ώρα μου» ήταν τα πρώτα λόγια του δράστη στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους - Τι ανέφερε στο απολογητικό του υπόμνημα
Διαβάστε το στο neolaia.gr