Αιμίλιος Χειλάκης για Λιγνάδη: «Θα πάω να τον δω στη φυλακή»
08:16 - 23/06/2021
Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον […]
The post Αιμίλιος Χειλάκης για Λιγνάδη: «Θα πάω να τον δω στη φυλακή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αιμίλιος Χειλάκης για Δημήτρη Λιγνάδη: Θέλω να πάω στη φυλακή να τον δω, αν μείνει
«Ξέραμε ότι είναι ένα παιδί που προσπαθεί να διαχειριστεί τα σκοτάδια του», λέει ο ηθοποιός για τον φίλο του σκηνοθέτη
Διαβάστε το στο Αιμίλιος Χειλάκης για Λιγνάδη: Θα πάω να τον δω στη φυλακή (Βίντεο)
Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε για την φιλία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο Αιμίλιος Χειλάκης: «Θα πάω να δω τον Λιγνάδη στη φυλακή, αν μείνει εκεί»
Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρεται στο ελληνικό κίνημα «metoo» και στη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο tovimaΑιμίλιος Χειλάκης για Δημήτρη Λιγνάδη: «Θα πάω να τον δω στη φυλακή»
Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Δημήτρη Λιγνάδη.
«Πάντα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑιμίλιος Χειλάκης για Λιγνάδη: «Θα πάω να τον δω στη φυλακή»
Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Δημήτρη Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο thebest.grΑιμίλιος Χειλάκης για Λιγνάδη: «Θα πάω να τον δω στη φυλακή – Πάντα θα μας συνδέει μια φιλία»
Ο Αιμίλιος Χειλάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη. Οι δύο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να αναπτύξουν και προσωπική σχέση. «Πάντα θα μας συνδέει μια φιλία με τον Δημήτρη. Αυτό που έχει συμβεί με τον Δημήτρη είναι ότι το σκοτάδι είχε καλύψει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑιμίλιος Χειλάκης για Δημήτρη Λιγνάδη: “Θα πάω να τον δω στη φυλακή, πάντα θα μας συνδέει μια φιλία”
Ο Αιμίλιος Χειλάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε
To άρθρο Αιμίλιος Χειλάκης για Δημήτρη Λιγνάδη: “Θα πάω να τον δω στη φυλακή, πάντα θα μας συνδέει μια φιλία” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑ.Χειλάκης για Δ.Λιγνάδη: «Θέλω να πάω στη φυλακή να τον δω, αν μείνει»
Ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μεταξύ άλλων μίλησε για το ελληνικό κίνημα «MeToo» αλλά και τη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.
«Σεξουαλική παρενόχληση είναι όταν ένας άνθρωπος μέσω του σεξ νομίζει ότι μπορεί να επιβληθεί. Μη θεωρήσουμε παρενόχληση το φλερτ. Αυτός ο άνθρωπος χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Πέσαμε από τα σύννεφα ότι αυτό που εικάζαμε, τελικά συνέβαινε.
Απλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι κάποιος που έχει θέμα σεξουαλικό, θα έφτανε σε βιασμό. Αν αποδειχτούν οι βιασμοί, εκεί θα έχουμε πέσει από τα σύννεφα», είπε αρχικά ο ηθοποιός.
Αναφερόμενος στον Δημήτρη Λιγνάδη και τη φιλία τους λέει:
«Πάντα θα μας συνδέει μια φιλία με τον Δ
Διαβάστε το στο pronews.grΑιμίλιος Χειλάκης για Δημήτρη Λιγνάδη: “Θα πάω να τον δω στη φυλακή, πάντα θα μας συνδέει μια φιλία” (βίντεο)
Ο Αιμίλιος Χειλάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» στην ΕΡΤ, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη. Οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να αναπτύξουν και προσωπική σχέση. «Πάντα θα μας συνδέει μια φιλία με τον Δημήτρη. Αυτό που έχει συμβεί με τον Δημήτρη είναι ότι το σκοτάδι είχε καλύψει […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧειλάκης για Λιγνάδη: Θέλω να τον επισκεφτώ στη φυλακή αν μείνει!
Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τα όσα έχουν συμβεί. . για περισσότερα νέα επισκεφτείτε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χειλάκης για Λιγνάδη: Θέλω να τον επισκεφτώ στη φυλακή αν μείνει!
Διαβάστε το στο spoilersΑιμίλιος Χειλάκης – Μας συνδέει φιλία με τον Λιγνάδη – Θέλω να πάω να τον δω στη φυλακή
Ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα “metoo” και στη σχέση του με τον Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς είναι γνωστό ότι διατηρεί φιλική σχέση μαζί του. “Σεξουαλική παρενόχληση είναι...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αιμίλιος Χειλάκης – Μας συνδέει φιλία με τον Λιγνάδη – Θέλω να πάω να τον δω στη φυλακή
Διαβάστε το στο spoilersΧειλάκης για Λιγνάδη: «Θέλω να τον επισκεφτώ στη φυλακή αν μείνει»!
Ο Αιμίλιος Χειλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων και για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τα όσα έχουν συμβεί.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr