Αθηνά Λινού: Να μην βγάλουν τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους οι εμβολιασμένοι – Φόβοι για μεταλλάξεις και 4ο κύμα

17:30 - 23/06/2021

Last Updated on June 23, 2021 by diaforetiko newsroom Αθηνά Λινού: Να μην βγάλουν τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους οι εμβολιασμένοι – Φόβοι για μεταλλάξεις και 4ο κύμα “Να μην βγάλουν τις μάσκες οι εμβολιασμένοι στους εξωτερικούς χώρους”, είπε η καθηγήτρια Α. Λινού – Τι φοβούνται οι επιστήμονες για τις μεταλλάξεις. Για το ενδεχόμενο ενός […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους και τα self test για εμβολιασμένους – Πότε σταματάει η απαγόρευση κυκλοφορίας

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκινώντας την τοποθέτησή του στην ενημέρωση της Τετάρτης (23/6) είπε ότι αίρονται από αύριο τα εξής μέτρα: Αναστέλλεται η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους από αύριο Πέμπτη εφόσον δεν υπάρχει συγχρωτισμός από τις πέντε το πρωί. Από 28 Ιουνίου αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας Δεν θα κάνουν self test οι εργαζόμενοι και διπλά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή