Μονή Πετράκη: «Ο εντολέας μου χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας, είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πριν 1,5 μήνα», λέει ο δικηγόρος του

08:48 - 24/06/2021

Ο δικηγόρος ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του εντολέα του στους τραυματίες και τις οικογένειές τους και είπε ότι ο ιερομόναχος είχε ενημερώσει και την Αρχιεπισκοπή, τον Μητροπολίτη Βέροιας και τους πολίτες της ενορίας του ότι θα προβεί σε απονενοημένο διάβημα και πριν από 1,5 μήνα είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, η οποία, όπως λέει, είναι καταγεγραμμένη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μονή Πετράκη: «Είναι ψυχικά ασθενής, πήρε τη χημική ουσία με 40 ευρώ από το Ίντερνετ» λέει ο δικηγόρος του

Xρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, λέει ο δικηγόρος του ιερέα.

Διαβάστε το στο

Μονή Πετράκη: «Είναι ψυχικά ασθενής, πήρε τη χημική ουσία με 40 ευρώ από το Ίντερνετ» λέει ο δικηγόρος του

Xρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, λέει ο δικηγόρος του ιερέα.

Διαβάστε το στο tovima

Μονή Πετράκη: «Ο εντολέας μου χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας, είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πριν 1,5 μήνα», λέει ο δικηγόρος του

Ότι χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας και παρακολούθησης ο 37χρονος ιερέας, υποστήριξε ο συνήγορος του δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό εναντίον 7 μητροπολιτών και τριών πολιτών στη Μονή Πετράκη, δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Πέμπτης. Ο δικηγόρος ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του εντολέα του στους τραυματίες και τις οικογένειές τους και είπε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας