Ζητάει και τα ρέστα ο Ορμπαν: Δεν έχετε διαβάσει καν τον νόμο μου για τους ΛΟΑΤΚΙ

16:18 - 24/06/2021

«Δεν έχει να κάνει με την ομοφυλοφιλία, αλλά με τον τρόπο που οι γονείς πρέπει να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σχετικά με το σεξ» είπε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας απαντώντας στους 17 ηγέτες της ΕΕ που ζητούν την προάσπιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων εντός της Ενωσης The post Ζητάει και τα ρέστα ο Ορμπαν: Δεν έχετε διαβάσει καν τον νόμο μου για τους ΛΟΑΤΚΙ appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο protagon.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολλανδικά πυρά σε Όρμπαν για τον νόμο που πλήττει τους ΛΟΑΤΚΙ

Δριμεία κριτική του πρωθυπουργού της Ολλανδίας για τις διακρίσεις κατά των ΛΟΑΤΚΙ. Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε εκτίμησε σήμερα ότι η Ουγγαρία, με τον αμφιλεγόμενο νόμο που πέρασε από το κοινοβούλιο, ο οποίος κάνει διακρίσεις κατά της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, «δεν έχει πλέον καμιά δουλειά στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Ο Ρούτε έκανε τη δήλωση αυτή κατά την άφιξή του στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες. «Για μένα (μ’ αυτόν τον νόμο) δεν έχουν πλέον καμιά δουλειά στην ΕΕ, όμως δεν αποφασίζω μόνος μου. Υπάρχουν άλλες 26 χώρες», είπε στους δημοσιογράφους, υπενθυμίζοντας ότι η ΕΕ είναι «μια κοινότητα αξιών». Όρμπαν: «Δεν έχει να κάνει με την ομοφυλοφιλία» Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βικτόρ Ορ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ protagon.gr

Τι «έπιασαν» οι κάμερες στη Συγγρού: 1.000 παραβιάσεις χρήσης κινητού τηλεφώνου και ζώνης σε 96 ώρες!

Ο «μπαρμπα-Μπρίλιος», η Αριστερά και η Καρυστιανού

Η ΑΑΔΕ «ξεσκονίζει» τον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών

Επίθεση στο Σίδνεϊ: «Συγγνώμη» ζήτησε ο Αλμπανέζι από την εβραϊκή κοινότητα

Ο Τραμπ διόρισε ειδικό απεσταλμένο για τη Γροιλανδία

Η Αφρική θέλει το μερίδιό της