Τριαντάφυλλος: Προσκύνησε τον Άγιο Εφραίμ – “6 μήνες με βοήθησες να ανταπεξέλθω”

17:36 - 24/06/2021

Ο Τριαντάφυλλος, όπως είναι γνωστό, είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενος, ειδικά μετά την απώλεια του πατέρα του όταν εκείνος ήταν έφηβος. Ο τραγουδιστής, προκάλεσε ποικίλα σχόλια, όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο και αγωνιζόταν στους στίβους μάχης του Survivor, εξαιτίας του αγιασμού που έπινε κάθε πρωί και προσέφερε και στους συμπαίκτες του. Λόγω της κίνησης του αυτή, ο Τριαντάφυλλος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριαντάφυλλος: Προσκύνησε τον Άγιο Εφραίμ – «6 μήνες με βοήθησες να ανταπεξέλθω»

Last Updated on June 25, 2021 by diaforetiko newsroom Τριαντάφυλλος: Προσκύνησε τον Άγιο Εφραίμ – «6 μήνες με βοήθησες να ανταπεξέλθω» Ο Τριαντάφυλλος, όπως είναι γνωστό, είναι ιδιαίτερα θρησκευόμενος, ειδικά μετά την απώλεια του πατέρα του όταν εκείνος ήταν έφηβος. Ο τραγουδιστής, προκάλεσε ποικίλα σχόλια, όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο και αγωνιζόταν στους στίβους μάχης του Survivor, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο