Προολυμπιακό Τουρνουά: «Πέταξε» για τον Καναδά η Εθνική
08:56 - 25/06/2021
Με προορισμό την Βικτόρια του Καναδά (μέσω Άμστερνταμ) «πέταξε» τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/06, 06:00) η αποστολή της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, προκειμένου να συμμετάσχει στο Προολυμπιακό τουρνουά.
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίστροφη μέτρηση για το Προολυμπιακό Τουρνουά - Αναχώρησε για Καναδά η Εθνική ομάδα
Τις πρώτες πρωινές ώρες η Εθνική Ελλάδος αναχώρησε για τον Καναδά, εκεί όπου θα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Πρώτος προορισμός το Άμστερνταμ, στη συνέχεια το Βανκούβερ και μετά η Βικτόρια στο ταξίδι της.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΟΚ
Το ταξίδι της για τη Βικτώρια του Καναδά και το Προολυμπιακό τουρνουά (29/6 – 4/7) άρχισε νωρίς το πρωί η Εθνική Ανδρών.
Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε λίγο πριν τις 06.00 για το Άμστερνταμ, από όπου θα «πετάξει» στη συνέχεια για το Βανκούβερ. Από εκεί θα αρχίσει το τελευταίο στάδιο του ταξιδιού και ακτοπλοϊκώς θα μεταβεί στον τελικό προορισμό, καθώς η Βικτώρια βρίσκεται στο Νησί του Βανκούβερ, στον Ειρηνικό Ωκεαν
Διαβάστε το στο pronews.grΠροολυμπιακό: Αναχώρησε για Καναδά η Εθνική Ελλάδας
Το ταξίδι της για μια θέση στους Ολυμπαικούς ξεκίνησε τα ξημερώματα η Εθνική Ελλάδας στο μπασκετ , καθώς αναχώρησε για το Προολυμπιακό Τουρνουά στον Καναδά.
Διαβάστε το στο pagenews.gr