Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Έγινε ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερινόπουλος για έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το ταξίδι στην Κρήτη πριν από τη δολοφονία – Το πρόσωπο ήταν ταραγμένο
Συγκεκριμένα ανέφερε πως, ο Μπάμπης ή η Καρολάιν ταξίδεψε στην Κρήτη για να νοικιάσει σπίτι εν μέσω πανδημίας και απαγόρευσης μετάβασης σε άλλη περιφέρεια, ένα μήνα πριν από τη δολοφονία. «Είχε όλο το χρονικό περιθώριο για να καλύψει ό,τι μπορούσε να καλύψει για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας», σημείωσε ο απόστρατος αστυνομικός. Στη συνέχεια επανέλαβε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το ταξίδι στην Κρήτη εν μέσω πανδημίας και το κίνητρο που δεν πείθει
«Το κίνητρο που εμφανίζει, εγώ δεν το πιστεύω», δήλωσε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, Αθανάσιος Κατερινόπουλος .Πλέον, είπε, «η υπόθεση έχει φύγει από την Αστυνομία, είναι πια στην ανάκριση»
The post Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το ταξίδι στην Κρήτη εν μέσω πανδημίας και το κίνητρο που δεν πείθει appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 32χρονος πιλότος
«Έχασα τα πάντα, θέλω το καλύτερο για το παιδί μου» Με δήλωσή του μέσα από τη φυλακή ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, υποστηρίζει ότι είναι μετανιωμένος. Παράλληλα, τονίζει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλό του παιδιού του. Ο 32χρονος βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στις φυλακές Κορυδαλλού έπειτα από την ομολογία του για […]
The post Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 32χρονος πιλότος first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά – Ανατριχιαστικό : Δείτε τι έψαχνε ο Μπάμπης 10 μέρες πριν από τη δολοφονία
Λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε αυτές τις αναζητήσεις!
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κρύβεται πίσω από τη χλιδάτη ζωή του πιλότου;
Πολλά τα ερωτήματα που γεννιούνται γύρω από την χλιδάτη ζωή του συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr