Διαμαρτυρία του Γόρτυνος Ιερεμία για το κλείσιμο του Γυμνασίου Κοντοβάζαινας

10:58 - 25/06/2021

Την έντονη διαμαρτύριά του εκφράζει ο Μητροπολίτης Γόρτυνος κ. Ιερεμίας, σχετικά με την πληροφορία ότι θα κλείσει το Γυμνάσιο στην περιοχή Κοντοβάζαινα. Ο Σεβασμιώτατος, καλεί όλους τους αγαπητούς Κονταβαζαινίτες να αγωνιστούν ώστε να μην συμβεί τέτοιο κακό στην περιοχή. Ακολουθεί η διαμαρτυρία του Σεβασμιωτάτου  Ὡς Ἐπίσκοπος τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Γόρτυνος καί Μεγαλοπόλεως ἐκφράζω τόν πόνο μου καί τήν διαμαρτυρία μου γιά τήν πληροφορία, πού χθές μόλις ἄκουσα, ὅτι πρόκειται νά μᾶς κλείσουν τό Γυμνάσιο στήν ἀγαπημένη μας πόλη Κοντοβάζαινα. Ὁμολογῶ μέ πολύ εἰλικρίνεια ὅτι ὡς Ἐπίσκοπος πού περιόδευα τά σχολεῖα, τό Γυμνάσιο αὐτό τό ἀγαποῦσα ἰδιαίτερα διά τήν καλήν ποιότητα τῶν καθηγητῶν τ

Διαβάστε Περισσότερα στο .romfea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γόρτυνος Ιερεμίας: Πόνος και διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Γυμνασίου Κοντοβάζαινας

Γόρτυνος Ιερεμίας: Με ανακοίνωση του ο Μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για το κλείσιμο του Γυμνασίου Κοντοβάζαινας. Προτρέπει δε όλους να αγωνιστούν με δύναμη προκειμένου “να μην κάνουν τέτοιο κακό”. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μητροπολίτη Γόρτυνος: Ως Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως εκφράζω τον πόνο μου και την διαμαρτυρία μου […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Διαμαρτυρία του Γόρτυνος Ιερεμία για το κλείσιμο του Γυμνασίου Κοντοβάζαινας

Ὡς Ἐπίσκοπος τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Γόρτυνος καί Μεγαλοπόλεως ἐκφράζω τόν πόνο μου καί τήν διαμαρτυρία μου γιά τήν πληροφορία, πού χθές μόλις ἄκουσα, ὅτι πρόκειται νά μᾶς κλείσουν τό Γυμνάσιο στήν ἀγαπημένη μας πόλη Κοντοβάζαινα. Το άρθρο Διαμαρτυρία του Γόρτυνος Ιερεμία για το κλείσιμο του Γυμνασίου Κοντοβάζαινας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ .romfea.gr

Ο Μητροπολίτης Κορωνείας στην πανηγυρίζουσα Ι.Μ. Αγίας Κυριακής Κερκύρας

Συνάντηση του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής Αθηνών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο Μητροπολίτης Ταμασού στα πυρόπληκτα χωριά της Ορεινής (ΦΩΤΟ)

Άγιος Παλλάδιος, πρώτος Επίσκοπος Σκωτίας και Ιρλανδίας

Εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 200 ετών από την Επανάσταση στην Ιθάκη

Ο Σταγών Θεόκλητος στην Ιερά Μονή Διονυσίου (ΦΩΤΟ)