Γιώργος Τσαλίκης κατά ΣΚΑΙ: «Δεν θα γλιτώσουν, θα το πάρουν το μάθημά τους»
12:28 - 25/06/2021
Στο Πρωινό και τη Βασιλική Μπασιούρη έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μίλησε για τη δικαστική του διαμάχη με […]
The post Γιώργος Τσαλίκης κατά ΣΚΑΙ: «Δεν θα γλιτώσουν, θα το πάρουν το μάθημά τους» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Τσαλίκης κατά ΣΚΑΙ: «Θα το πάρουν το μάθημά τους» (video)
«Ξέρω ότι θα δικαιωθώ γιατί ξέρω ότι έχω δίκιο και περιμένω αυτή τη στιγμή», λέει ο Γιώργος Τσαλίκης.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαίνεται η κόντρα Τσαλίκη με ΣΚΑΪ: «Δεν θα γλιτώσουν, θα το πάρουν το μάθημά τους»
Στο Πρωινό και τη Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μίλησε για τη δικαστική του διαμάχη με τον ΣΚΑΙ. Ο τραγουδιστής δήλωσε πως θα το πάει μέχρι τέλους και τονίζει πως είναι σίγουρος για τη δικαίωσή του. «Είναι οι πρώτες μέρες μετά την αλλαγή στο πρόγραμμά μου λόγω του Big Brother. Δεν έχω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Τσαλίκης κατά ΣΚΑΙ: «Δεν θα γλιτώσουν, θα το πάρουν το μάθημά τους»
«Ξέρω ότι θα δικαιωθώ γιατί ξέρω ότι έχω δίκιο και περιμένω αυτή τη στιγμή», λέει ο Γιώργος Τσαλίκης. Στο Πρωινό και τη Βασιλική Μπασιούρη έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μίλησε για τη δικαστική του διαμάχη με τον ΣΚΑΙ. Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως θα το πάει μέχρι τέλους και τονίζει πως είναι σίγουρος […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈξαλλος Τσαλίκης για ΣΚΑΙ : Δεν σέβονται κανέναν, θα πάρουν το μάθημά τους
Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Γιώργο Τσαλίκη και ΣΚΑΙ καλά κρατεί, με τον γνωστό τραγουδιστή να είναι έξαλλος μιλώντας για το συγκεκριμένο γεγονός. ...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Έξαλλος Τσαλίκης για ΣΚΑΙ : Δεν σέβονται κανέναν, θα πάρουν το μάθημά τους
Διαβάστε το στο spoilersΈξαλλος Τσαλίκης για ΣΚΑΙ : «Δεν σέβονται κανέναν, θα πάρουν το μάθημά τους»
Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε Γιώργο Τσαλίκη και ΣΚΑΙ καλά κρατεί, με τον γνωστό τραγουδιστή να είναι έξαλλος μιλώντας για το συγκεκριμένο γεγονός.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΓιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΙ: «Δεν θα γλιτώσουν, θα το πάρουν το μάθημά τους»
«Ξέρω ότι θα δικαιωθώ γιατί ξέρω ότι έχω δίκιο και περιμένω αυτή τη στιγμή», λέει ο τραγουδιστή
Διαβάστε το στο patrasevents.gr