Κάτια Ζυγούλη: “Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο” – Η αποκάλυψη για την κατάθλιψη, μετά τις εγκυμοσύνες

15:04 - 25/06/2021

Η Κάτια Ζυγούλη έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο youtube και σχεδόν κάθε εβδομάδα δημοσιεύει To άρθρο Κάτια Ζυγούλη: “Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο” – Η αποκάλυψη για την κατάθλιψη, μετά τις εγκυμοσύνες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει: Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο

Όσα δηλώνει για την κατάθλιψη, μετά τις εγκυμοσύνες

Διαβάστε το στο

Κάτια Ζυγούλη: “Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο” – Τι αποκάλυψε για τις εγκυμοσύνες και τον θηλασμό

“Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά”. Σχετικά με την την κατάθλιψη μετά τις εγκυμοσύνες, ανέφερε πως “μια καταθλιψούλα την πέρασα, αλλά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

H Κάτια Ζυγούλη μιλά έξω από τα δόντια: "Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο"

Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη μετά τις γέννες.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Κάτια Ζυγούλη: “Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο” – Η αποκάλυψη για την κατάθλιψη, μετά τις εγκυμοσύνες (βίντεο)

Η Κάτια Ζυγούλη έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο youtube και σχεδόν κάθε εβδομάδα δημοσιεύει κάποιο βίντεο από τη ζωή της. Αυτή τη φορά, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά αποφάσισε να απαντήσει στα ερωτήματα που της έθεσαν οι διαδικτυακοί φίλοι της και ήταν ειλικρινέστατη. Η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε αν έχει κυτταρίτιδα, μίλησε για την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της