Η Πόπη Τσαπανίδου εξομολογείται: «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο»

17:50 - 25/06/2021

Συγκινεί η Τσαπανίδου.

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Πόπη Τσαπανίδου ετοιμάζεται να γίνει γιαγιά

Την έλευση του πρώτου της εγγονού και την αλλαγή ρόλου που θα βιώσει σε λίγες μέρες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους η Πόπη Τσαπανίδου και προχώρησε μια εκ βαθέων εξομολόγηση. «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πόπη Τσαπανίδου: Συγκινητική ανάρτηση – «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο…»

Η ανάρτηση της Πόπης Τσαπανίδου «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ. Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πόπη Τσαπανίδου: «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο, ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά»

Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε η Πόπη Τσαπανίδου, το απόγευμα της Παρασκευής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. […] The post Πόπη Τσαπανίδου: «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο, ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Συγκινεί η Πόπη Τσαπανίδου: Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο

Πόπη Τσαπανίδου: Σε λίγο καιρό, η γνωστή παρουσιάστρια θα γίνει γιαγιά για πρώτη φορά και ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Άμστερνταμ,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Συγκινεί η Πόπη Τσαπανίδου: Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο

Διαβάστε το στο spoilers

Τσαπανίδου: «Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο, ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά»

Η εξομολόγηση της δημοσιογράφου

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal