Σοφία Βόσσου: «Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου είπαν να κάνω εισαγωγή γιατί πεθαίνω»

17:52 - 25/06/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέτευξη παραχώρησε η Σοφία Βόσσου στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. […] The post Σοφία Βόσσου: «Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου είπαν να κάνω εισαγωγή γιατί πεθαίνω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Βόσσου: Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου είπαν να κάνω εισαγωγή γιατί πεθαίνω

Στην περιπέτεια υγείας που την ταλαιπώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day». «Δεν ήταν ανησυχητικό αυτό που πέρασα, αλλά ήταν βασανιστικό. Δόξα σοι ο Θεός το ξεπέρασα με πολλή πίστη, με πολλή δύναμη, με πολλή αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους αλλά και […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σοφία Βόσσου: Πήγα 37 κιλά, φοβήθηκα. Ο γιατρός μου είπε να κάνω εισαγωγή, γιατί πεθαίνω

Σοφία Βόσσου: Το τελευταίο διάστημα, η γνωστή καλλιτέχνις ταλαιπωρείται από ένα κάταγμα στο πόδι της. Λίγο πριν από το ατύχημα της, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοφία Βόσσου: Πήγα 37 κιλά, φοβήθηκα. Ο γιατρός μου είπε να κάνω εισαγωγή, γιατί πεθαίνω

Διαβάστε το στο spoilers

Βόσσου: «Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου είπαν να κάνω εισαγωγή γιατί πεθαίνω»

Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Σοφία Βόσσου: "Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου είπαν να κάνω εισαγωγή γιατί πεθαίνω"

"Όλα ξεκίνησαν από ένα προβληματάκι που είχα στο στομάχι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο