Σοφία Βόσσου: «Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου είπαν να κάνω εισαγωγή γιατί πεθαίνω»
17:52 - 25/06/2021
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέτευξη παραχώρησε η Σοφία Βόσσου στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. […]
The post Σοφία Βόσσου: «Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου είπαν να κάνω εισαγωγή γιατί πεθαίνω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Βόσσου: Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου είπαν να κάνω εισαγωγή γιατί πεθαίνω
Στην περιπέτεια υγείας που την ταλαιπώρησε το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Σοφία Βόσσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day». «Δεν ήταν ανησυχητικό αυτό που πέρασα, αλλά ήταν βασανιστικό. Δόξα σοι ο Θεός το ξεπέρασα με πολλή πίστη, με πολλή δύναμη, με πολλή αγάπη από τους δικούς μου ανθρώπους αλλά και […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοφία Βόσσου: Πήγα 37 κιλά, φοβήθηκα. Ο γιατρός μου είπε να κάνω εισαγωγή, γιατί πεθαίνω
Σοφία Βόσσου: Το τελευταίο διάστημα, η γνωστή καλλιτέχνις ταλαιπωρείται από ένα κάταγμα στο πόδι της. Λίγο πριν από το ατύχημα της, είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοφία Βόσσου: Πήγα 37 κιλά, φοβήθηκα. Ο γιατρός μου είπε να κάνω εισαγωγή, γιατί πεθαίνω
Διαβάστε το στο spoilersΒόσσου: «Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου είπαν να κάνω εισαγωγή γιατί πεθαίνω»
Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της
Διαβάστε το στο ekriti.grΣοφία Βόσσου: "Παραμονή Πρωτοχρονιάς μου είπαν να κάνω εισαγωγή γιατί πεθαίνω"
"Όλα ξεκίνησαν από ένα προβληματάκι που είχα στο στομάχι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr