Τριαντάφυλλος: «Μετά το Survivor έλαβα μήνυμα να πάθω καρκίνο στα πλευρά»

01:34 - 26/06/2021

Στο τελευταίο After Dark βρέθηκε καλεσμένος ο Τριαντάφυλλος προκειμένου να συναντήσει τον Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ τη νύχτα της Παρασκυεής. […] The post Τριαντάφυλλος: «Μετά το Survivor έλαβα μήνυμα να πάθω καρκίνο στα πλευρά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριαντάφυλλος: «Μετά το Survivor έλαβα μήνυμα να πάθω καρκίνο»

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο καθώς και στα μηνύματα που έλαβε αμέσως μετά την αποχώρηση του.

Διαβάστε το στο

Τριαντάφυλλος: «Μετά το Survivor έλαβα μήνυμα να πάθω καρκίνο»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (25/6) ο Τριαντάφυλλος, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την συμμετοχή του στο Survivor. Το άρθρο Τριαντάφυλλος: «Μετά το Survivor έλαβα μήνυμα να πάθω καρκίνο» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Τριαντάφυλλος: «Μετά το Survivor έλαβα μήνυμα να πάθω καρκίνο» (βίντεο)

O Τριαντάφυλλος εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την συμμετοχή του στο Survivor. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο καθώς και στα μηνύματα που έλαβε αμέσως μετά την αποχώρηση του. Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου λέει ο κόσμος ότι «σ’ αγαπάμε για αυτό που είσαι». Και αυτό με συγκινεί εμένα, μου δίνει δύναμη και με συγκινεί πάρα πολύ». «Θέλω να πω, ρε παιδιά, εκεί σε εσάς έξω που μου στέλνετε κάποια μηνύματα που είναι πάρα πολλά για κακό πράγμα, απλά εγώ εύχομαι τα καλύτερα για την οικογένεια σας και για την υγεία σας. Τα καλύερα σε όλους εσάς για

Διαβάστε το στο pronews.gr

Τριαντάφυλλος: « Μετά το Survivor μου έστελναν μηνύματα να πάθω καρκίνο» – Η γνωριμία με τη σύζυγό του και το δυστύχημα του πατέρα του

Όσα δήλωσε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή “After Dark” για την σύζυγό του, τα hate comments που λαμβάνει, τη ζωή του μετά το Survivor και τα επαγγελματικά του σχέδια. Στο τελευταίο “After Dark” ήταν καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής (25/06) ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, ο οποίος μίλησε για το “Survivor 4”, τη ζωή του μετά το παιχνίδι, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ανατριχιάζει ο Τριαντάφυλλος: Μου λέγανε να πάθω καρκίνο στα…

Κάποιοι άνθρωποι δε διορθώνονται… 26 Ιουνίου 2021 09:12 Ανατριχιάζει ο Τριαντάφυλλος με την προσωπική του εξομολόγηση για το Survivor και τη ζωή μετά από αυτό,... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ανατριχιάζει ο Τριαντάφυλλος: Μου λέγανε να πάθω καρκίνο στα…

Διαβάστε το στο spoilers

Survivor 26/6 – Τριαντάφυλλος: «Οταν βγήκα από το Survivor μου ευχόντουσαν να πάθω καρκίνο!»

Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στο τελευταίο After Dark και συνάντησε τον Θέμη Γεωργαντά στον ΣΚΑΪ τη νύχτα της Παρασκευής. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Survivor 2021 - Τριαντάφυλλος: Μετά την έξοδό μου έλαβα μήνυμα να πάθω καρκίνο στα πλευρά

Όσα είπε ο Τριαντάφυλλος για το Survivor 2021 στο After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά.Ο Τριαντάφυλλος ήταν καλεσμένος στο στο τελευταίο After Dark τη νύχτα της Παρασκευής (25/6). Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor 2021 μίλησε με τον Θέμη Γεωργαντά και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο καθώς και στα μηνύματα που έλαβε αμέσως μετά την αποχώρηση του.  Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου λέει ο κόσμος ότι «σ’ αγαπάμε για αυτό που είσαι». Και αυτό με συγκινεί εμένα, μου δίνει δύναμη και με συγκινεί πάρα πολύ». «Θέλω να πω, ρε παιδιά, εκεί σε εσάς έξω που μου στέλνετε κάποια μηνύματα που είναι πάρα πολλά για κακό πράγμα, απ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Τριαντάφυλλος: «Μετά το Survivor έλαβα μήνυμα να πάθω καρκίνο» (vid)

Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην εμπειρία που βίωσε στον Άγιο Δομίνικο καθώς και στα μηνύματα που έλαβε αμέσως μετά την αποχώρησή του.

Διαβάστε το στο to10.gr

Τριαντάφυλλος: "Μετά το Survivor έλαβα μήνυμα να πάθω καρκίνο στα πλευρά" (video)

"Ότι και να πουν αυτοί οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα ότι είναι να πάθω θα το κρίνει μόνο ένας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο