Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για Γλυκά Νερά: “Ένας από το ζευγάρι είχε πάει στη Σούδα με τρίτο πρόσωπο”
11:22 - 26/06/2021
Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., Αθανάσιος Κατερινόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μίλησε στη
To άρθρο Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για Γλυκά Νερά: “Ένας από το ζευγάρι είχε πάει στη Σούδα με τρίτο πρόσωπο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: «Ένας από το ζευγάρι είχε πάει στη Σούδα με τρίτο πρόσωπο για μακροπρόθεσμη ενοικίαση» (vid)
«Τελικά αυτή η περίφημη συνταγματική διάταξη ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι του νόμου, μου φαίνεται ότι δυστυχώς δεν εφαρμόζεται όχι μόνο στην καθημερινότητά μας αλλά και στις φυλακές. Μετά από αυτά που άκουσα, έχεις μπάρμπα στην Κορώνη και στη φυλακή περνάς καλά. Δεν υπονοώ τίποτα» ανέφερε αρχικά ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ., […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr«Βόμβα» Κατερινόπουλου για Γλυκά Νερά: «Έχω στα χέρια μου ολόκληρο διάλογο για τη Σούδα» (Video)
Να γίνει έρευνα για την ύπαρξη τυχόν ηθικών αυτουργών στη δολοφονία των Γλυκών Νερών ζητεί ο Θανάσης Κατερινόπουλος, επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας.
Διαβάστε το στο topontiki.grΘανάσης Κατερινόπουλος για Γλυκά Νερά: Πήγε με 3ο πρόσωπο στη Σούδα και παρουσιάστηκαν σαν ζευγάρι
Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ, αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στο ταξίδι που έκανε ο ένας από το ζευγάρι στη Σούδα.
Διαβάστε το στο pagenews.gr