ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Πιστεύουμε πολύ στον Θεό και μαζί με την σύζυγό μου θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά
19:26 - 26/06/2021
Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγαλειώδη μπασκετική καριέρα του. Το απόγευμα του Σαββάτου.
Το άρθρο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ: Πιστεύουμε πολύ στον Θεό και μαζί με την σύζυγό μου θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπανούλης: «Πιστεύουμε πολύ στον Θεό – Θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά»
Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγαλειώδη μπασκετική καριέρα του.
Το άρθρο Σπανούλης: «Πιστεύουμε πολύ στον Θεό – Θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣπανούλης: «Πιστεύουμε πολύ στον Θεό και με την σύζυγό μου θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά»
Last Updated on June 27, 2021 by diaforetiko newsroom Σπανούλης: «Πιστεύουμε πολύ στον Θεό και με την σύζυγό μου θέλουμε να περάσουμε αυτή την πίστη και στα παιδιά» Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγαλειώδη μπασκετική καριέρα του. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο αρχηγός του Ολυμπιακού γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr