Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού»

14:15 - 15/10/2019

Την Δήμητρα Ματσούκα φιλοξένησε ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ. Η καλλονή […] The post Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματσούκα: Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού, είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη, το μεσημέρι της Τρίτης, στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα στην...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν θα κάνω οικογένεια!»

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα το μεσημέρι της Τρίτης. Η ηθοποιός φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Σταμάτη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ξεσπά η Δήμητρα Ματσούκα: «Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού - Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη» (βίντεο)

Την Δήμητρα Ματσούκα φιλοξένησε ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ. Η καλλονή ηθοποιός, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ωνάσης, τα θέλω όλα», αναφέρθηκε στη δυσάρεστη περσινή εμπειρία σε τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Open. «Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από την περσινή τηλεοπτική μου εμπειρία. Είχα να κάνω 10 χρόνια τηλεόραση και είπα ναι γιατί το φορμάτ μου άρεσε. Δεν είμαι ευχαριστημένη από τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη σειρά το κανάλι. Από που να ξεκινήσω… Από τα social media που όταν ξεκινούσαμε δεν είχαν βάλει καν ανακοίνωση για την πρεμιέρα, έστειλα μήνυμα εγώ, από το ότι δεν παίχτηκ

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ματσούκα: Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού, είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη

Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη, το μεσημέρι της Τρίτης, στο πλατό του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός, αυτό το διάστημα υποδύεται την «Τζάκι Κένεντι» στη θεατρική παράσταση του Σταμάτη Φασουλή «Ωνάσης, τα θέλω όλα» στο θέατρο Παλλάς. Έπειτα από ερώτηση του παρουσιαστή, η Δήμητρα Ματσούκα αναφέρθηκε στη σειρά που πρωταγωνιστούσε κατά την περσινή τηλεοπτική χρονιά στο Open, στην «Ελεύθερη Σχέση». «Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από την περσινή τηλεοπτική μου εμπειρία. Είχα να κάνω 10 χρόνια τηλεόραση και είπα ναι γιατί το φορμάτ μου άρεσε. Δεν είμαι ευχαριστημένη από […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δήμητρα Ματσούκα: "Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού" (video)

"Σταμάτησαν να πληρώνονται οι άνθρωποι"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο