Σοφία Βόσσου: «Χειρουργήθηκα γιατί είχα ένα συντριπτικό κάταγμα»

16:30 - 27/06/2021

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στο Σου Κου Family για το πολύ σοβαρό κάταγμα που έπαθε πριν από λίγες ημέρες  κι […] The post Σοφία Βόσσου: «Χειρουργήθηκα γιατί είχα ένα συντριπτικό κάταγμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Βόσσου για το ατύχημά της: «Είμαι ακινητοποιημένη - Χειρουργήθηκα γιατί είχα συντριπτικό κάταγμα» (βίντεο)

Η Σοφία Βόσσου μίλησε για τη νέα περιπέτεια που βιώνει με την υγεία της. Η τραγουδίστρια μίλησε την εκπομπή «Σου - Κου Family» για το ατύχημα που είχε στο σπίτι της στη Σαλαμίνα και την οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη και αποκάλυψε πως για 2-3 μήνες θα χρειαστεί να κυκλοφορεί με πατερίτσες. «Είμαι καλά τηρουμένων των αναλογιών φυσικά. Χειρουργήθηκα γιατί είχα συντριπτικό κάταγμα μηριαίου οστού και στο γόνατο. Δύσκολο χειρουργείο πολύ. Είμαι με νάρθηκα. Τώρα αυτό θέλει χρόνο αποθεραπείας φυσικά. Είμαι στο εξοχικό μου στη Σαλαμόνα με τους δικούς μου ανθρώπους, με προσέχουν. Γλίστρησα γιατί η σκυλίτσα μου που την έχασε πριν δυο μέρες, την ώρα που ξύπνησα χαράματα για να πάω

Διαβάστε το στο pronews.gr

Σοφία Βόσσου: Χειρουργήθηκα γιατί είχα ένα συντριπτικό κάταγμα μηριαίου οστού και στο γόνατο

«Δύσκολο χειρουργείο πολύ κι είμαι με νάρθηκα τώρα» Δηλώσεις στην εκπομπή Σου Κου Family παραχώρησε η Σοφία Βόσσου σχετικά με το πολύ σοβαρό κάταγμα που... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοφία Βόσσου: Χειρουργήθηκα γιατί είχα ένα συντριπτικό κάταγμα μηριαίου οστού και στο γόνατο

Διαβάστε το στο spoilers

Σοφία Βόσσου: "Χειρουργήθηκα γιατί είχα ένα συντριπτικό κάταγμα" (video)

"Aυτό θέλει χρόνο αποθεραπείας φυσικά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο