Πετρούνιας: «Το σκορ που μου έδωσε την πρόκριση, θα δώσει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς»
19:38 - 27/06/2021
Πετρούνιας: «Το σκορ που μου έδωσε την πρόκριση, θα δώσει μετάλλιο στους Ολυμπιακούς»
27/06/2021
Έτοιμος για μια ακόμα διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας κατά την επιστροφή του από την Ντόχα, όπου εξασφάλισε το ολυμπιακό εισιτήριο.
Ο άρχοντας των κρίκων μίλησε για την υπερπροσπάθεια που χρειάστηκε να καταβάλλει και στο λάθος που χρειάστηκε να διορθώσει, προκειμένου να βρεθεί στους Αγώνες, ενώ υπογράμμισε πως ένα σκορ σαν αυτό που πέτυχε στον τελικό του Παγκοσμίου θα δώσει πιθανότατα και χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο.
Αναλυτικά, όσα είπε:
Για την πρόκριση στο Τόκιο: «Ευχαριστώ πρώτα από όλα την ομάδα που είχα μαζί μου, τίποτα δ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έτοιμος για μια ακόμα διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας κατά την επιστροφή του από την Ντόχα, όπου εξασφάλισε το ολυμπιακό εισιτήριο.
Διαβάστε το στο real.grΕπέστρεψε στην Ελλάδα ο Πετρούνιας: «Κατέθεσα την ψυχή μου για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς» (vid)
Ο θριαμβευτής της Ντόχα, Λευτέρης Πετρούνιας, επέστρεψε στην Ελλάδα με το χρυσό μετάλλιο και γεμάτος δύναμη ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.
Διαβάστε το στο fosonline.gr