Έντουαρντ Στεργίου: «Με φλερτάρουν και γυναίκες και άντρες χωρίς εξαίρεση»
14:52 - 28/06/2021
Συνέντευξη στην κάμερα του Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε ο Έντουαρντ Στεργίου που γνωρίσαμε μέσα από τον τελευταίο […]
The post Έντουαρντ Στεργίου: «Με φλερτάρουν και γυναίκες και άντρες χωρίς εξαίρεση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έντουαρντ Στεργίου: «Με φλερτάρουν και γυναίκες και άνδρες στα social media»
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο πολυσυζητημένος παίκτης του ριάλιτι μόδας
Διαβάστε το στο Έντουαρντ Στεργίου: «Toν έχω νιώσει σκληρά τον έρωτα μέσα μου-Με φλερτάρουν και γυναίκες και άντρες» (vid)
O Έντουαρτν Στεργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά το GNTM συνεργάστηκα με τη Ζενεβιέβ σε ένα πολύ ωραίο διαφημιστικό, όπου ήμουν γυμνός και ήταν ίσως από τις αγαπημένες μου δουλειές. Ο κόσμος ήταν εκεί, περνούσε και μερικοί έβγαζαν φωτογραφίες και άλλοι κοιτούσαν περίεργα! Εμένα όμως δεν με ένοιαζε. Με ένοιαζε να βγουν ωραία τα πλάνα». «Με […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΈντουαρντ Στεργίου: “Με φλερτάρουν και γυναίκες και άντρες χωρίς εξαίρεση”
Ο Έντουαρντ Στεργίου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού, όπου μίλησε
To άρθρο Έντουαρντ Στεργίου: “Με φλερτάρουν και γυναίκες και άντρες χωρίς εξαίρεση” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΈντουαρντ Στεργίου: "Με φλερτάρουν και γυναίκες και άντρες χωρίς εξαίρεση" (video)
"Όταν ξεκινούσα το μόντελινγκ ήμουν νάρκισσος"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr