Λευτέρης Παντάζης: Η παρεξήγηση με τον «λίγο φουσκωμένο» Τριαντάφυλλο

15:32 - 28/06/2021

Ο Λευτέρης Πανταζής συνάντησε την Φωτεινή Πετρογιάννη και τα… έσπασε στο Pop Up της Δευτέρας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε σε […] The post Λευτέρης Παντάζης: Η παρεξήγηση με τον «λίγο φουσκωμένο» Τριαντάφυλλο appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Πανταζής: «Είχε γίνει παρεξήγηση με τον Τριαντάφυλλο γιατί ήταν λίγο φουσκωμένος«»

Στην ενότητα του Pop Up Σπασ’ τα με την Φωτεινή Πετρογιάννη φιλοξενήθηκε ο Λεύτερης Πανταζής και μίλησε για ένα καυγά, που είχε κάποτε για μαρκίζα αλλά και για τον Τριαντάφυλλο. Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Πανταζής σημείωσε χαρακτηριστικά «έφτασα μέχρι τον γάμο αλλά, εκεί που λένε στρίβειν δια του αρραβώνος, εγώ δεν είχα στρίψει αλλά ... Περισσότερα To άρθρο Λευτέρης Πανταζής: «Είχε γίνει παρεξήγηση με τον Τριαντάφυλλο γιατί ήταν λίγο φουσκωμένος«» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Λευτέρης Πανταζής για καβγά με Τριαντάφυλλο: «Είχε γίνει παρεξήγηση γιατί ήταν λίγο φουσκωμένος«»

O Λευτέρης Πανταζής ανέφερε χαρακτηριστικά «έφτασα μέχρι τον γάμο αλλά, εκεί που λένε στρίβειν δια του αρραβώνος, εγώ δεν είχα στρίψει αλλά οι κοπέλες έστριβαν! Έφτασα κοντά στον γάμο με τη μητέρα του παιδιού μου και με άλλες δύο που έστριψαν την τελευταία στιγμή». «Μια φορά τσακώθηκα για την μαρκίζα όταν ήθελαν να βάλουν πάνω […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο