Χρυσηίδα Δημουλίδου: Ακυρώνει βιβλιοπαρουσίαση

23:22 - 28/06/2021

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτησή της για τα Γλυκά Νερά, η Χρυσηίδα Δημουλίδου ανακοίνωσε πως ακυρώνει εκδηλώσεις για το νέο της βιβλίο καθώς, όπως ισχυρίζεται δέχεται απειλές για τη ζωή της

Διαβάστε Περισσότερα στο tanea.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Ακυρώνει βιβλιοπαρουσίαση - Φοβάμαι για τη ζωή μου

Λυπάμαι αφάνταστα για αυτή την ακύρωση

Διαβάστε το στο

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου

Απειλές για τη ζωή της κατήγγειλε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου. Αφορμή τα όσα είχε γράψει μερικές ημέρες νωρίτερα για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά. «Δεν πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι, πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι, ούτε καν στραγγαλισμό. Η λέξη ειδεχθές ανήκει σε εγκλήματα που εμπεριέχουν […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Ακυρώνει βιβλιοπαρουσίαση – «Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Λυπάμαι αφάνταστα για αυτή την ακύρωση Το άρθρο Χρυσηίδα Δημουλίδου: Ακυρώνει βιβλιοπαρουσίαση – «Φοβάμαι για τη ζωή μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου» Απειλές για τη ζωή της κατήγγειλε, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου. Αφορμή τα όσα είχε γράψει μερικές ημέρες νωρίτερα για την γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά. «Δεν πρόκειται για ειδεχθές έγκλημα, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι, πρόκειται για πνιγμό με μαξιλάρι, ούτε καν στραγγαλισμό. Η […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tanea.gr

Ολυμπιακός: Θετικός στο ενδεχόμενο συζήτησης για τον Σέιμπεν Λι

Αποχώρησε με φορείο ο Παβλένκα έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με τον Σφιντέρσκι

Υπόθεση Έπσταϊν: Αδελφή θύματος τον είχε καταγγείλει το 1996, αλλά το FBI δεν έκανε τη δουλειά του

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0: «Ασπρόμαυρο» πάρτι με άφαντους «πράσινους» καλεσμένους

Σουδάν: Δέκα νεκροί σε αγορά του Νταρφούρ από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους

Αιμίλιος Χειλάκης: «Έλεγε να μην με πάρουν στις “Άγριες Μέλισσες” γιατί ήμουν φίλος του Λιγνάδη»