Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Δέχομαι άδικο εξευτελισμό, απειλές για τη ζωή μου, φοβάμαι μην βρεθώ σε κάποιο νοσοκομείο»

23:22 - 28/06/2021

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται ότι βρίσκεται η Χρυσηίδα Δημουλίδου, έπειτα από το κύμα αντιδράσεων που προκλήθηκε από σχόλιο της για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η συγγραφέας είχε γράψει ότι «τα πράγματα είναι πολύ απλά κι ας μη ψάχνουν οι δημοσιογράφοι για “λαβράκια”, δεν υπάρχουν». Θεωρεί ότι: […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Δέχομαι μηνύματα με απειλές για τη ζωή μου»

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου ακύρωσε παρουσίαση βιβλίου της στην Θεσσαλονίκη, καθώς όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στα social media, φοβάται για την ασφάλειά της.

Διαβάστε το στο

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Δέχομαι μηνύματα με απειλές για τη ζωή μου»

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου ακύρωσε παρουσίαση βιβλίου της στην Θεσσαλονίκη, καθώς όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στα social media, φοβάται για την ασφάλειά της.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά – “Φοβάμαι μη βρεθώ στο νοσοκομείο”

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν έντονα τις τελευταίες ημέρες, αφού η To άρθρο Χρυσηίδα Δημουλίδου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά – “Φοβάμαι μη βρεθώ στο νοσοκομείο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά – “Φοβάμαι μη βρεθώ στο νοσοκομείο”

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν έντονα τις τελευταίες ημέρες, αφού η απόφασή της να δικαιολογήσει την πράξη του 33χρονου πιλότου μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Πλέον, η γνωστή συγγραφέας δέχεται απειλές για τη ζωή της, γεγονός που την έχει ρίξει ψυχολογικά. Μάλιστα, τα μηνύματα που δέχεται […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας