Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Δέχομαι άδικο εξευτελισμό, απειλές για τη ζωή μου, φοβάμαι μην βρεθώ σε κάποιο νοσοκομείο»
23:22 - 28/06/2021
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φαίνεται ότι βρίσκεται η Χρυσηίδα Δημουλίδου, έπειτα από το κύμα αντιδράσεων που προκλήθηκε από σχόλιο της για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον πιλότο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η συγγραφέας είχε γράψει ότι «τα πράγματα είναι πολύ απλά κι ας μη ψάχνουν οι δημοσιογράφοι για “λαβράκια”, δεν υπάρχουν». Θεωρεί ότι: […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Δέχομαι μηνύματα με απειλές για τη ζωή μου»
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου ακύρωσε παρουσίαση βιβλίου της στην Θεσσαλονίκη, καθώς όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στα social media, φοβάται για την ασφάλειά της.
Διαβάστε το στο Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Δέχομαι μηνύματα με απειλές για τη ζωή μου»
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου ακύρωσε παρουσίαση βιβλίου της στην Θεσσαλονίκη, καθώς όπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση στα social media, φοβάται για την ασφάλειά της.
Διαβάστε το στο tanea.grΧρυσηίδα Δημουλίδου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά – “Φοβάμαι μη βρεθώ στο νοσοκομείο”
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν έντονα τις τελευταίες ημέρες, αφού η
To άρθρο Χρυσηίδα Δημουλίδου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά – “Φοβάμαι μη βρεθώ στο νοσοκομείο” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧρυσηίδα Δημουλίδου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά – “Φοβάμαι μη βρεθώ στο νοσοκομείο”
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν έντονα τις τελευταίες ημέρες, αφού η απόφασή της να δικαιολογήσει την πράξη του 33χρονου πιλότου μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Πλέον, η γνωστή συγγραφέας δέχεται απειλές για τη ζωή της, γεγονός που την έχει ρίξει ψυχολογικά. Μάλιστα, τα μηνύματα που δέχεται […]
Διαβάστε το στο irafina.gr