Στη φάκα ο Έλληνας Αρσέν Λουπέν – Ο λωποδύτης που έκλεψε τον πίνακα Πικάσο από την Πινακοθήκη

12:24 - 29/06/2021

Για μεγάλη επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας έκανε λόγο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη  Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σχετικά με την ανάκτηση των πινάκων των δυο πινάκων που είχαν... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Στη φάκα ο Έλληνας Αρσέν Λουπέν – Ο λωποδύτης που έκλεψε τον πίνακα Πικάσο από την Πινακοθήκη

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ποιος είναι ο Έλληνας ελαιοχρωματιστής που έκλεψε τον Πικάσο από την Εθνική Πινακοθήκη

Μετανοιωμένος εμφανίστηκε στους αστυνομικούς ο 49χρονος ελαιοχρωματιστής που έκλεψε τους πίνακες από την Εθνική Πινακοθήκη. Έβαλε τα κλάματα όταν οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που τους είχε κρύψει.«Έκανα μόνος μου την κλοπή, ήθελα να έχω ένα έργο τέχνης, το έχω μετανιώσει» είπε στους αστυνομικούς ο 49χρονος άνδρας που έκλεψε το 2012 τους πίνακες του Πικάσο και του Μοντριάν από την Εθνική Πινακοθήκη. Ο ίδιος πήγε τους αστυνομικούς στο σημείο που τους είχε κρύψει και όταν τελικά τους βρήκαν, έπεσε κάτω και έβαλε τα κλάματα. Αυτά αποκαλύφθηκαν, μεταξύ άλλων, στη σημερινή ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. όπου παρουσιάστηκαν οι λεπτομέρειες της «κλοπής του αιώνα» που έγινε πριν από εννέα χρόνια. Ο 49χ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη