Kate Hudson - Daniel Craig: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας στις Σπέτσες

16:04 - 29/06/2021

Στις Σπέτσες βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Daniel Craig και η Kate Hudson για τα γυρίσματα της νέα ταινίας του σκηνοθέτη Rian Johnson, «Knives...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Kate Hudson - Daniel Craig: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας τους ταινίας στις Σπέτσες

Στις Σπέτσες βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Daniel Craig και η Kate Hudson για τα γυρίσματα της νέα ταινίας του σκηνοθέτη...

Διαβάστε το στο Zougla

Διονύσης Πρώιος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας του Σειρηνάκη

Τα είχε πει αλλά… αν δεν γινόταν δεν θα το πίστευε κανείς! Ο Διονύσης Πρώιος μετά την εμπειρία του στο MasterChef δέχθηκε πολλές επαγγελματικές προτάσεις και μια από αυτές ήταν να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία του Σειρηνάκη. Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις  Ειδήσεις... The post Διονύσης Πρώιος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας του Σειρηνάκη appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»