Νικηφόρος: «Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Λιβάνης περίμενε και ποτέ την Μαριαλένα Ρουμελιώτη»

09:54 - 30/06/2021

«Ο Γιώργος Λιβάνης περιμένει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και ο Νικηφόρος απάντησε δίχως πολλή σκέψη: «Δε νομίζω. Δεν […] The post Νικηφόρος: «Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Λιβάνης περίμενε και ποτέ την Μαριαλένα Ρουμελιώτη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικηφόρος: Δεν νομίζω ότι ο Γιώργος Λιβάνης περιμένει τη Μαριαλένα

Διαβάστε το στο

Νικηφόρος: «Δεν θεωρείται καν σχέση αυτό που είχαν ο Γιώργος Λιβάνης κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη»

Ο Νικηφόρος παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για τον λόγο που θεωρεί ότι ο Γιώργος Λιβάνης δεν θα περίμενε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το Survivor. Ο Νικηφόρος απάντησε δίχως πολλή σκέψη στην σχετική ερώτηση: «Δε νομίζω. Δεν ξέρω αν την περίμενε και ποτέ ρε παιδιά. Ήταν κάτι πολύ πρόσφατο. Δεν ξέρω αν θεωρείται καν σχέση αυτό ... Περισσότερα To άρθρο Νικηφόρος: «Δεν θεωρείται καν σχέση αυτό που είχαν ο Γιώργος Λιβάνης κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νικηφόρος: «Δεν θεωρείται καν σχέση αυτό που είχαν ο Γιώργος Λιβάνης και η Μαριαλένα»

Ο Νικηφόρος παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον λόγο που θεωρεί ότι ο Γιώργος Λιβάνης δεν θα περίμενε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να επιστρέψει από το Survivor. Ο τραγουδιστής απάντησε δίχως πολλή σκέψη στην σχετική ερώτηση, λέγοντας τα εξής: «Δε νομίζω. Δεν ξέρω αν την περίμενε και ποτέ ρε παιδιά. Ήταν κάτι πολύ πρόσφατο. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νικηφόρος: "Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Λιβάνης περίμενε και ποτέ την Μαριαλένα Ρουμελιώτη" (video)

"Νομίζω ότι όλα αυτά μεγιστοποιήθηκαν λόγω του παιχνιδιού"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο