Νικηφόρος: «Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Λιβάνης περίμενε και ποτέ την Μαριαλένα Ρουμελιώτη»
09:54 - 30/06/2021
«Ο Γιώργος Λιβάνης περιμένει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη;», ρώτησαν οι δημοσιογράφοι και ο Νικηφόρος απάντησε δίχως πολλή σκέψη: «Δε νομίζω. Δεν […]
The post Νικηφόρος: «Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Λιβάνης περίμενε και ποτέ την Μαριαλένα Ρουμελιώτη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικηφόρος: Δεν νομίζω ότι ο Γιώργος Λιβάνης περιμένει τη Μαριαλένα
Διαβάστε το στο Νικηφόρος: «Δεν θεωρείται καν σχέση αυτό που είχαν ο Γιώργος Λιβάνης κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη»
Ο Νικηφόρος παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για τον λόγο που θεωρεί ότι ο Γιώργος Λιβάνης δεν θα περίμενε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το Survivor. Ο Νικηφόρος απάντησε δίχως πολλή σκέψη στην σχετική ερώτηση: «Δε νομίζω. Δεν ξέρω αν την περίμενε και ποτέ ρε παιδιά. Ήταν κάτι πολύ πρόσφατο. Δεν ξέρω αν θεωρείται καν σχέση αυτό ... Περισσότερα
To άρθρο Νικηφόρος: «Δεν θεωρείται καν σχέση αυτό που είχαν ο Γιώργος Λιβάνης κι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Νικηφόρος: «Δεν θεωρείται καν σχέση αυτό που είχαν ο Γιώργος Λιβάνης και η Μαριαλένα»
Ο Νικηφόρος παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον λόγο που θεωρεί ότι ο Γιώργος Λιβάνης δεν θα περίμενε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να επιστρέψει από το Survivor. Ο τραγουδιστής απάντησε δίχως πολλή σκέψη στην σχετική ερώτηση, λέγοντας τα εξής: «Δε νομίζω. Δεν ξέρω αν την περίμενε και ποτέ ρε παιδιά. Ήταν κάτι πολύ πρόσφατο. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝικηφόρος: "Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Λιβάνης περίμενε και ποτέ την Μαριαλένα Ρουμελιώτη" (video)
"Νομίζω ότι όλα αυτά μεγιστοποιήθηκαν λόγω του παιχνιδιού"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr