Πούτιν: «Θα έρθει ο καιρός, που θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου»

16:42 - 30/06/2021

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα στους Ρώσους ότι, όταν θα έρθει ο καιρός, θα ονομάσει τον πιθανό διάδοχο του στο Κρεμλίνο, Το άρθρο Πούτιν: «Θα έρθει ο καιρός, που θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πούτιν: Θα έρθει ο καιρός που θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου

Όταν θα έρθει ο καιρός, τότε θα ονομάσει τον πιθανό διάδοχο του στο Κρεμλίνο, ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σήμερα Τετάρτη (30/6) στους Ρώσους. Είπε, ωστόσο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι η επιλογή αυτή θα πρέπει να έχει την έγκριση των ψηφοφόρων, καθώς οι Ρώσοι είναι εκείνοι που «ασκούν το εκλογικό δικαίωμα με άμεση […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πούτιν: Θα έρθει ο καιρός, που θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα στους Ρώσους ότι, όταν θα έρθει ο καιρός, θα ονομάσει τον πιθανό διάδοχο του στο Κρεμλίνο, αλλά είπε ότι η επιλογή αυτή θα πρέπει να έχει την έκκριση των ψηφοφόρων, καθώς οι Ρώσοι είναι εκείνοι που «ασκούν το εκλογικό δικαίωμα με άμεση μυστική ψηφοφορία». «Φυσικά, θα έρθει ο […] The post Πούτιν: Θα έρθει ο καιρός, που θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Πούτιν: Φτάνει ο καιρός που θα ανακοινώσω τον πιθανό διάδοχό μου

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα στους Ρώσους ότι, όταν θα έρθει ο καιρός, θα ονομάσει τον πιθανό διάδοχο του στο Κρεμλίνο Ακόμη όμως είπε ότι η επιλογή αυτή θα…

Διαβάστε το στο politik.gr

Ρωσία - Πούτιν: "Θα έρθει ο καιρός, που θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου"

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι η επιλογή αυτή θα πρέπει να έχει την έκκριση των ψηφοφόρων

Διαβάστε το στο ekriti.gr

«Δημοκρατικές ευαισθησίες» Πούτιν: Όταν έρθει ο καιρός θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα στους Ρώσους ότι, όταν θα έρθει ο καιρός, θα ονομάσει τον πιθανό διάδοχο του στο Κρεμλίνο, αλλά είπε ότι η επιλογή αυτή θα πρέπει να έχει την έκκριση των ψηφοφόρων, καθώς οι Ρώσοι είναι εκείνοι που «ασκούν το εκλογικό δικαίωμα με άμεση μυστική ψηφοφορία». «Φυσικά, θα έρθει ο […]

Διαβάστε το στο otavoice.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία