Πούτιν: «Θα έρθει ο καιρός, που θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου»
16:42 - 30/06/2021
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα στους Ρώσους ότι, όταν θα έρθει ο καιρός, θα ονομάσει τον πιθανό διάδοχο του στο Κρεμλίνο,
Το άρθρο Πούτιν: «Θα έρθει ο καιρός, που θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πούτιν: Θα έρθει ο καιρός που θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου
Όταν θα έρθει ο καιρός, τότε θα ονομάσει τον πιθανό διάδοχο του στο Κρεμλίνο, ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σήμερα Τετάρτη (30/6) στους Ρώσους. Είπε, ωστόσο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι η επιλογή αυτή θα πρέπει να έχει την έγκριση των ψηφοφόρων, καθώς οι Ρώσοι είναι εκείνοι που «ασκούν το εκλογικό δικαίωμα με άμεση […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠούτιν: Θα έρθει ο καιρός, που θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα στους Ρώσους ότι, όταν θα έρθει ο καιρός, θα ονομάσει τον πιθανό διάδοχο του στο Κρεμλίνο, αλλά είπε ότι η επιλογή αυτή θα πρέπει να έχει την έκκριση των ψηφοφόρων, καθώς οι Ρώσοι είναι εκείνοι που «ασκούν το εκλογικό δικαίωμα με άμεση μυστική ψηφοφορία». «Φυσικά, θα έρθει ο […]
The post Πούτιν: Θα έρθει ο καιρός, που θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου appeared first on Militaire.gr.
Διαβάστε το στο militaire.grΠούτιν: Φτάνει ο καιρός που θα ανακοινώσω τον πιθανό διάδοχό μου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα στους Ρώσους ότι, όταν θα έρθει ο καιρός, θα ονομάσει τον πιθανό διάδοχο του στο Κρεμλίνο Ακόμη όμως είπε ότι η επιλογή αυτή θα…
Διαβάστε το στο politik.grΡωσία - Πούτιν: "Θα έρθει ο καιρός, που θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου"
Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι η επιλογή αυτή θα πρέπει να έχει την έκκριση των ψηφοφόρων
Διαβάστε το στο ekriti.gr«Δημοκρατικές ευαισθησίες» Πούτιν: Όταν έρθει ο καιρός θα ονομάσω τον πιθανό διάδοχό μου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε σήμερα στους Ρώσους ότι, όταν θα έρθει ο καιρός, θα ονομάσει τον πιθανό διάδοχο του στο Κρεμλίνο, αλλά είπε ότι η επιλογή αυτή θα πρέπει να έχει την έκκριση των ψηφοφόρων, καθώς οι Ρώσοι είναι εκείνοι που «ασκούν το εκλογικό δικαίωμα με άμεση μυστική ψηφοφορία». «Φυσικά, θα έρθει ο […]
Διαβάστε το στο otavoice.gr