Γλυκά Νερά: H Σούζαν Κράουτς για τη μικρή Λυδία: «Είμαι πολύ χαρούμενη που την έχω στην αγκαλιά μου»

18:18 - 30/06/2021

Η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς υπογράμμισε μέσω γνωστών και φίλων ότι είναι χαρούμενη που To άρθρο Γλυκά Νερά: H Σούζαν Κράουτς για τη μικρή Λυδία: «Είμαι πολύ χαρούμενη που την έχω στην αγκαλιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σούζαν Κράουτς για μικρή Λυδία: Είμαι πολύ χαρούμενη που την έχω στην αγκαλιά μου

Όπως ανέφεραν άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των γονιών της αδικοχαμένης Καρολάιν, θέλουν να μιλούν μόνο για τα θετικά και όχι για τα τραγικά περιστατικά τους έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό. Ακόμη, υπογράμμισαν ότι θέλουν να δώσουν όλο τους το βάρος στην ανατροφή της μικρής Λυδίας -που άλλαξε σπίτι για τρίτη φορά μέσα σε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γλυκά Νερά: Σούζαν Κράουτς για τη μικρή Λυδία – «Είμαι πολύ χαρούμενη που την έχω στην αγκαλιά μου»

Όπως τόνισαν άνθρωποι που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των γονιών της αδικοχαμένης Καρολάιν, θέλουν να μιλούν μόνο για τα θετικά […] The post Γλυκά Νερά: Σούζαν Κράουτς για τη μικρή Λυδία – «Είμαι πολύ χαρούμενη που την έχω στην αγκαλιά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει η γιαγιά της μικρής Λυδίας: "Είμαι πολύ χαρούμενη που την έχω στην αγκαλιά μου" [Βίντεο]

Η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς είναι χαρούμενη που έχει στην αγκαλιά της την εγγονή της Λυδία

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μητέρα Καρολάιν: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω τη Λυδία στην αγκαλιά μου…» (βίντεο)

Η μικρή Λυδία, η κόρη της Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, βρίσκεται στην αγκαλιά της γιαγιάς της στην Αλόννησο από χθες. Η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν, μέσω επιστήθιας φίλης είπε στο Mega: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω τη Λυδία στην αγκαλιά μου. Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες ώστε να εγκλιματιστεί […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γλυκά Νερά: Έκκληση Χατζηνικολάου για τη μικρή Λυδία – «Κατεβάστε τις κάμερες»

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πήρε θέση για το θέμα της μικρής Λυδίας, κόρης της δολοφονηθείσας Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, από τον 32χρονο πιλότο και σύζυγό της. Ο παρουσιαστής ζήτησε από τα κανάλια σεβασμό για τη μικρή Λυδία. Η ανάρτησή του: «Κατεβάστε τις κάμερες! Η… λυδία λίθος της δημοσιογραφίας είναι η ανθρωπιά! #Λυδια #γλυκανερα»   Κατεβάστε τις […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της