Ευτυχία Φαναριώτη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο»

16:32 - 01/07/2021

Συνέντευξη στο Love It παραχώρησε η ηθοποιός Ευτυχία Φαναριώτη το μεσημέρι της Πέμπτης. Μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού, αναφέρθηκε μεταξύ […] The post Ευτυχία Φαναριώτη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευτυχία Φαναριώτη: Έχω δεχθεί σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο

Στην σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της θεατρικής της διαδρομής, μίλησε στην εκπομπή «Love It» η ηθοποιός Ευτυχία Φαναριώτη. «Όταν άκουσα τις καταγγελίες για τον χώρο του θεάτρου, όχι, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Κάποια τα είχα ακούσει. Καλώς έγινε και επικεντρώθηκε το θέμα στο θέατρο. Σε όλες τις δουλειές όμως οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα» τόνισε και πρόσθεσε: «Έχω αντιμετωπίσει και τα δύο. Και σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο. Ναι, έχασα τη δουλειά αλλά αυτό δεν συνέβη μόνο σε μένα. Και άλλος έχει χάσει τη δουλειά του και κάνει άλλο επάγγελμα. Τα είχα παρατήσει δυο φορές αλλά το θέατρο είναι αγάπη και πολύ γλυκιά ι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ευτυχία Φαναριώτη: «Έχω δεχθεί σεξουαλική συμπεριφορά στο θέατρο- Ναι, έχασα τη δουλειά…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού, η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά που έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια της θεατρικής της διαδρομής. Ειδικότερα, η Ευτυχία Φαναριώτη ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όταν άκουσα τις καταγγελίες για τον χώρο του θεάτρου, όχι, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Κάποια τα είχα ακούσει. Καλώς έγινε και επικεντρώθηκε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ευτυχία Φαναριώτη: "Έχω δεχθεί σεξουαλική και κακοποιητική συμπεριφορά στο θέατρο" (video)

"Τα είχα παρατήσει δυο φορές"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο