Κορονοϊός: Ποιες περιοχές της χώρας ανεβαίνουν επίπεδο κινδύνου

19:14 - 01/07/2021

Πώς διαμορφώνεται ο επιδημιολογικός χάρτης 

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: Ποιες περιοχές δίνουν τα περισσότερα κρούσματα

Η Αττική για ακόμα ένα 24ωρο καταγράφει τα περισσότερα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα και σήμερα, σύμφωνα με την κατανομή των κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Αναλυτικά, η κατανομή των κρουσμάτων κορωνοϊού σε όλη τη χώρα ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 10 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 62 ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 7 ΑΡΚΑΔΙΑΣ 1 ΑΧΑΪΑΣ 6 ΒΟΙΩΤΙΑΣ 6 ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ 48 ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2 […] The post Κορωνοϊός: Ποιες περιοχές δίνουν τα περισσότερα κρούσματα appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Λευτέρης Πανταζής μέσα από το νοσοκομείο: «Κουράστηκα από τις εμφανίσεις, βραδινές, τηλεοπτικές – Είχα να κοιμηθώ 15 μέρες»

Παραμένουν στους δρόμους οι αγρότες, αλλά δεν θα εμποδίσουν την μετακίνηση των εκδρομέων για τις γιορτές – Η εικόνα των μπλόκων

Σε Ραμάλα και Ιερουσαλήμ τη Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ έχασε την αδερφή του, Άντα Ζάιντλερ – «Ήταν η ηρωίδα μου, δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο τόσο γενναίο»

Ο δήμος Αθηναίων διοργάνωσε street party με ηλεκτρονική μουσική στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι

Αποδοκιμάστηκε ο Αυστραλός πρωθυπουργός στις εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της επίθεσης στην παραλία Μποντάι