Πετρούνιας: «Αυτή τη φορά θα σηκώσω τη σημαία πιο ψηλά και περήφανα από ποτέ» (ΦΩΤΟ)

21:00 - 01/07/2021

Πετρούνιας: «Αυτή τη φορά θα σηκώσω τη σημαία πιο ψηλά και περήφανα από ποτέ» (ΦΩΤΟ) 01/07/2021 Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο "χρυσός" Ολυμπιονίκης των κρίκων του 2016, θα είναι όπως αποφάσισε η ΕΟΕ μαζί με την Άννα Κορακάκη, σημαιοφόρος της Ελλάδος στους  Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ο "μίδας των κρίκων" λίγες ημέρες μετά από την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες έμαθε πως επιλέχθηκε για σημαιοφόρος και φυσικά νιώθει τεράστια τιμή και περηφάνεια. Μάλιστα θέλησε να την μοιραστεί με τους θαυμαστές του και με όλους τους Έλληνες και έγραψε στα social media:  «Σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Την έχω σηκώσει και την έχω τιμήσει αρκετές φορές στην ζωή μο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πετρούνιας: «Αυτή τη φορά θα σηκώσω τη σημαία πιο ψηλά και περήφανα από ποτέ»

Το πρώτο δημόσιο μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια ως σημαιοφόρος της Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο

Διαβάστε το στο

Λευτέρης Πετρούνιας: «Θα σηκώσω την ελληνική σημαία πιο ψηλά και περήφανα από ποτέ»

Μαζί με την Άννα Κορακάκη θα κρατήσει την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πετρούνιας: «Θα σηκώσω τη σημαία πιο ψηλά και περήφανα από ποτέ»

Το πρώτο δημόσιο μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια ως σημαιοφόρος της Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Πετρούνιας: «Αυτή τη φορά θα σηκώσω τη σημαία πιο ψηλά και περήφανα από ποτέ»

Το πρώτο δημόσιο μήνυμα του Λευτέρη Πετρούνια ως σημαιοφόρος της Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Το άρθρο Πετρούνιας: «Αυτή τη φορά θα σηκώσω τη σημαία πιο ψηλά και περήφανα από ποτέ» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Λευτέρης Πετρούνιας: Αυτή τη φορά θα σηκώσω τη σημαία πιο ψηλά και πιο περήφανα από ποτέ-Η ανάρτησή του

Λευτέρης Πετρούνιας: Αυτή τη φορά θα σηκώσω τη σημαία πιο ψηλά και πιο περήφανα από ποτέ-Η ανάρτησή του Την πρώτη δημόσια ανάρτηση έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας ως σημαιοφόρος της Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. «Σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Την έχω σηκώσει και την έχω τιμήσει αρκετές φορές στην ζωη μου!Αυτή τη φορά όμως θα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)