Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θέλω να κρίνω τον άνθρωπο, αλλά πράξεις που με πλήγωσαν»
08:42 - 04/07/2021
Η Κατερίνα Γερονικολού, κατά τη διάρκεια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και την […]
The post Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θέλω να κρίνω τον άνθρωπο, αλλά πράξεις που με πλήγωσαν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Γερονικολού: «Ήθελα να μιλήσω, βγάλω κάποια πράγματα από την ψυχή μου»
Η Κατερίνα Γερονικολού σπάει την σιωπή της
Διαβάστε το στο tanea.grΚατερίνα Γερονικολού: “Δεν θέλω να κρίνω τον άνθρωπο, αλλά πράξεις που με πλήγωσαν”
Πριν μερικούς μήνες, η Κατερίνα Γερονικολού ήταν μία από τις γυναίκες ηθοποιούς που κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό
To άρθρο Κατερίνα Γερονικολού: “Δεν θέλω να κρίνω τον άνθρωπο, αλλά πράξεις που με πλήγωσαν” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚατερίνα Γερονικολού: Δεν θέλω να κρίνω τον άνθρωπο, αλλά πράξεις που με πλήγωσαν
«Η ευγένεια είναι τεράστια αξία και αρετή στη ζωή για όσους την κατέχουν και στο τέλος αυτή μένει», τόνισε μεταξύ άλλων η γνωστή ηθοποιός Πριν...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Κατερίνα Γερονικολού: Δεν θέλω να κρίνω τον άνθρωπο, αλλά πράξεις που με πλήγωσαν
Διαβάστε το στο spoilersΚατερίνα Γερονικολού: «Δεν θέλω να κρίνω τον άνθρωπο, αλλά πράξεις που με πλήγωσαν»
Πριν μερικούς μήνες, η Κατερίνα Γερονικολού ήταν μία από τις γυναίκες ηθοποιούς που κατήγγειλαν γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για άσκηση ψυχολογικής βίας. Σήμερα, η γνωστή ηθοποιός μιλάει στο ENJOY της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και την Μαρία Ανδρέου, για το κίνημα #eimasteoloimazi και για τη δημόσια εξομολόγηση που έκανε τον περασμένο χειμώνα. Ο καλλιτεχνικός χώρος κλυδωνίστηκε από …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΚατερίνα Γερονικολού: «Δεν θέλω να κρίνω τον άνθρωπο, αλλά πράξεις που με πλήγωσαν»
"Ένιωσα την ανάγκη να τα πω. Ήθελα να τα βγάλω από την ψυχή μου", εξομολογείται η ηθοποιός
Διαβάστε το στο patrasevents.gr