Η συγκλονιστική ανάρτηση του πατέρα της 7χρονης Αναστασίας για τον αγώνα που έδωσε η μικρή
09:06 - 04/07/2021
Λόγια που ματώνουν καρδιές, σπαρακτικά, έγραψε λίγες ώρες πριν η κόρη του, η 7 ετών Αναστασία, φύγει από τη ζωή χθες, ο πατέρας της. Ο Ηλίας Τριανταφυλλάκης και η Ξένια Πρεζεράκου έδωσαν ένα πολύμηνο αγώνα, στηρίζοντας τον σκληρότατο αγώνα του παιδιού τους που πάλευε με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Από το περασμένο Φθινόπωρο βρίσκονται στις […]
The post Η συγκλονιστική ανάρτηση του πατέρα της 7χρονης Αναστασίας για τον αγώνα που έδωσε η μικρή first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας της μικρής Αναστασίας: «Ξύπνα νεραϊδούλα μου – Σκίζεται η καρδιά μου»
Ραγίζει καρδιές η νέα ανάρτηση της 7χρονης Αναστασίας, της μικρής ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου που πριν από λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή, νικημένη από ένα σπάνιο είδος καρκίνου. Η μικρή Αναστασία άφησε την τελευταία της πνοή το περασμένο Σάββατο (03.07.2021), χτυπημένη από μια σπάνιας μορφής παιδικού καρκίνου. Η μαμά της, Ξένια Πρεζεράκου, με μια ... Περισσότερα
To άρθρο Σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας της μικρής Αναστασίας: «Ξύπνα νεραϊδούλα μου – Σκίζεται η καρδιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Αναστασία: Η συγκλονιστική ανάρτηση του πατέρα της 7χρονης
Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της μικρής Αναστασίας
Διαβάστε το στο ekriti.gr