Μαίρη Χρονοπούλου: «Έξι φορές πήγα να φύγω από τη ζωή – Με κρατάγανε τα μηχανήματα»
16:30 - 04/07/2021
«Ζούσα πολύ άνετα αλλά δεν έχω κάνει χρήματα. Όλα μου τα σπίτια τα έδωσα στο Χαμόγελο του Παιδιού, δεν έχω τίποτα στο όνομά μου. Σιχαίνομαι την ιδέα από μια ηλικία και πάνω να έχει κανείς τίτλους ιδιοκτησίας. Η ύλη κι εγώ έχουμε γεννηθεί σε διαφορετικά φέουδα. Άσε που πιστεύω ότι χέρι που δίνει δεν μένει […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Χρονοπούλου: «Έξι φορές πήγα να φύγω από τη ζωή – Με κρατούσαν τα μηχανήματα» (Videos)
«Είμαι γυναίκα του γλεντιού»: Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από την πασίγνωστη σκηνή με το τσιφτετέλι της
Διαβάστε το στο topontiki.grΣυγκλονιστική εξομολόγηση από τη Μαίρη Χρονοπούλου: Έξι φορές πήγα να φύγω από τη ζωή
Αποκαλυπτική όσο και συγκλονιστική είναι η συνέντευξη που έδωσε η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, στο περιοδικό Down Town, η οποία συνοδεύεται και από μία ανατρεπτική φωτογράφιση στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”. Η Μαίρη Χρονοπούλου μιλά για τον ελληνικό κινηματογράφο, τους ρόλους που τη σημάδεψαν, αλλά και τη ζωή της, μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, ενώ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΧρονοπούλου: «Έξι φορές πήγα να φύγω από τη ζωή»
Tι εξομολογήθηκε η Μεγάλη Κυριά του Ελληνικού θεάτρου
Διαβάστε το στο ekriti.gr