Φονικό στα Γλυκά Νερά: Δεν έχω δει καλύτερο ηθοποιό. Ήταν χαμογελαστός, σαν να πήγαινε σε κρουαζιέρα

20:24 - 04/07/2021

Ο καπετάνιος Δημήτρης Άνθιμος αποκαλύπτει το μυστικό και καλά οργανωμένο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για την μεταφορά του δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από το μνημόσυνο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φονικό στα Γλυκά Νερά: Δεν έχω δει καλύτερο ηθοποιό. Ήταν χαμογελαστός, σαν να πήγαινε σε κρουαζιέρα

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: «Ήταν χαμογελαστός λες και πήγαινε κρουαζιέρα»

Καλά οργανωμένη ήταν η επιχείρηση μεταφοράς του δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου από την Αλόννησο στη Σκιάθο. Ο Δημήτρης Άνθιμος ήταν ο καπετάνιος από τον οποίο ζητήθηκε από την Αστυνομία να συμβάλλει στη μυστική επιχείρηση. «Η επιβίβαση ήταν με πάρα πολύ γρήγορους ρυθμούς. Μπήκε από δω πέρα μέσα στο σκάφος συνοδεία. Το τοποθέτησαν και τον έβαλαν εδώ πέρα σε αυτό το σημείο και έκατσε. Δεξιά και αριστερά του τον είχαν αστυνομικοί» είπε στο MEGA. Σύμφωνα με τον καπετάνιο ο πιλότος ακόμη και την τελευταία στιγμή, ακόμη και λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο της 20χρονης, χαμογελούσε. «Δεν έχω ξαναδεί καλύτερο ηθοποιό. Αυτός ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ήταν χαμογελαστός

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη